- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Koskoca Manchester United'le beraber kalacağımı düşünmüyordumBen bu işi beceremiyorum gerçekten.
Ben de Hull City'yle berabere kalacağıma hiç inanmamıştım.Koskoca Manchester United'le beraber kalacağımı düşünmüyordum
O kadarını tahmin edene helal olsun zaten.Yenileceğimi biliyordum da, 6-0'lık skorla yenileceğimi hiç sanmıyordum.
@OzaN ya hile yapıyor (şaka tabi) ya da çok süper taktik yapmış. Aslında geliştirmeye başladığım oyuncuları daha sahaya sürmedim bile, gerçi sürsem de bir şey ifade etmeyecek. Tam çözemedim olayı.O kadarını tahmin edene helal olsun zaten.
Hem 11'deki hem de yedekteki adamları aynı zamanda geliştiriyorum ben. İlk 11 de öylece kalmamış oluyor. Ne kadar doğru yapıyorum, sonuçlar pek parlak değil ama mantıklı gibi.@OzaN ya hile yapıyor (şaka tabi) ya da çok süper taktik yapmış. Aslında geliştirmeye başladığım oyuncuları daha sahaya sürmedim bile, gerçi sürsem de bir şey ifade etmeyecek. Tam çözemedim olayı.
İlk 11'deki adam gelişiyor muydu yahu, ben gelişmiyor diye biliyordum, 11'e almıyorum geliştirmeye çalıştığım oyuncuları.Hem 11'deki hem de yedekteki adamları aynı zamanda geliştiriyorum ben. İlk 11 de öylece kalmamış oluyor. Ne kadar doğru yapıyorum, sonuçlar pek parlak değil ama mantıklı gibi.
Oluyor. OSM değil bu.İlk 11'deki adam gelişiyor muydu yahu, ben gelişmiyor diye biliyordum, 11'e almıyorum geliştirmeye çalıştığım oyuncuları.
Antreman ile maçın aynı zamana denk gelmediği için oluyor tabi.Oluyor. OSM değil bu.