Cesaret Dizisi Hakkında Yalanlama Haberi Geldi.

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,848
Puanı
711
03 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğini Yağmur- Duğrul Taylan'ın yapacağı Cesaret dizisi hakkında yalanlama haberi geldi.

Başrollerinde Meryem Uzerli ve Murat Yıldırım'ın yer alacağı dizi hakkında geçtiğimiz günlerde Murat Yıldırım'ın başka şirketler ile görüştüğü iddiası MBC4 kanalında Extra Turki programını sunan Liana Dahdouh tarafından yalanlandı. Extra Turki programı 03 Medya'ya bağlı bir yapım olduğu için bu çıkan haberlerin yalan olduğu ortaya çıktı.

Cesaret çok yakında Star TV'de.

1427443958030.jpg

Kaynak: TelevizyonGazetesi

Son düzenleme:
Bekliyorum :Z
Pazarları bunu izliycem indirip paramparça yla ve kiralık aşkla ve güneşin kızları yla ve çilek kokusuyla :)

Töbest baya dizi varmış :)

Bekliyorum :Z
Pazarları bunu izliycem indirip paramparça yla ve kiralık aşkla ve güneşin kızları yla ve çilek kokusuyla :)

Töbest baya dizi varmış :)
Bu dizi ya Çarşamba ya da Perşembe olur gibime geliyor.
Benim de çok izleyeceğim var ya.
Kösem Sultan,Cesaret,Göç Zamanı,Hatırla Gönül,Paramparça,Kara Sevda,Kiralık Aşk,Çilek Kokusu,Anneler Analar,Mutlu Aile Defteri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz, Halit Ergenç'in dizisi ve daha da vardır herhalde.:Z:bhr:

Kösem Sultan,Cesaret,Göç Zamanı,Hatırla Gönül,Paramparça,Kara Sevda,Kiralık Aşk,Çilek Kokusu,Anneler Analar,Mutlu Aile Defteri, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olamaz, Halit Ergenç'in dizisi ve daha da vardır herhalde.:Z:bhr:
Bunların hepsini izlicen mi yoksa ilk bölümlerine şans mi vereceksin? Nefes alır gibi dizi izliyor ya:F

Cumartesi olacak

Çarşamba olur gibi geliyor banada :)
Ama cumartesi akşamı olsaydı rahat rahat izlerdim :(

Bunların hepsini izlicen mi yoksa ilk bölümlerine şans mi vereceksin? Nefes alır gibi dizi izliyor ya:F
Kösem Sultan,Kara Sevda,Cesaret,Göç Zamanı, Hatırla Gönül,Halit Ergenç'in dizisi ve Anneler Analar ve Mutlu Aile Defteri ve Paramparça ve Çilek Kokusu ve Kiralık Aşk bu kadar.