Fenerbahçe Güzel Başladı: 2-0

Son dakikalarda çok heyecanlandım. Hasan Ali sürekli hücuma çıktı, kendini gösterdi, çok güzel de orta açtı, Sow affetmedi. Sow atar da, Fernandao durur mu? Durmadı. Diego çok iyi gitti, çok iyi pas verdi, Fernandao da affetmedi. Sow ile Fernandao ikilisi gollerine devam ediyor. Çok iyi oldu çok iyi. İşte budur!

@sürgünüm ben ilk golü Nani attı sandım ilk başta. :F

Aslında takım olarak iyiyiz ama sol ve sağ kanat çalışmıyor. Hep gol atmak için ortadan gidiyorlar, sağ ve sol kanat sıfır.

@sürgünüm ben ilk golü Nani attı sandım ilk başta. :F

Aslında takım olarak iyiyiz ama sol ve sağ kanat çalışmıyor. Hep gol atmak için ortadan gidiyorlar, sağ ve sol kanat sıfır.
+3 uzatmalarda çok iyi oynadınız, golleri de zaten bu dakikalarda buldunuz.

Diego'nun asisti ve Fernandao'nun gol vuruşu, Emenike 3 senedir; şu Fernandao'nunki gibi net, tek gol vuruşu yapamadı..

Rıdvan Dilmen benim hislerime tercüman olmuş:

"Fenerbahçe bu sezon çokça 'Ne kadar kötü oynuyor' denirken skoru 2-0 yapacak."

@xdragxx beğenmiyormuş ama Fernandao bu sezonki en iyi transferimiz olabilir. Ben Van Persie'den bile çok şey katacağını düşünüyorum takıma. Yeter ki isminden dolayı haksızlık yapılmasın. :)

@sürgünüm aynen son dakikalar uçtuk, diğer yarı daha fazla uçar. :Z
Daha bu takıma Van Persie girecek, o değil de Anadolu takımları ve 3 büyükler arasında bu sene makas farkı iyice açıldı. Tamam Fenerbahçe ilk 45 dakika durgundu ama Eskişehir orta sahayı geçemiyor, kadroya tek takviye 35'lik Gekas'ı almışlar adam topla buluşamadı.

Daha bu takıma Van Persie girecek, o değil de Anadolu takımları ve 3 büyükler arasında bu sene makas farkı iyice açıldı. Tamam Fenerbahçe ilk 45 dakika durgundu ama Eskişehir orta sahayı geçemiyor, kadroya tek takviye 35'lik Gekas'ı almışlar adam topla buluşamadı.
Kadro olarak makas açılsa da iş takım oyununda bitiyor. Daha önce Beşiktaş Quaresma'ları Guti'leri aldığı zaman da öyle demiştik ama sonuç tam aksine olmuştu. Beşiktaş 5. Galatasaray 8. olmuş o sezon. :):)

Kadro olarak makas açılsa da iş takım oyununda bitiyor. Daha önce Beşiktaş Quaresma'ları Guti'leri aldığı zaman da öyle demiştik ama sonuç tam aksine olmuştu. Beşiktaş 5. Galatasaray 8. olmuş o sezon. :):)
Beşiktaş'ın Quresma ve Guti'leri aldığı sezon geriye tek transfer yapılmamıştı. Örnek verecek olursam, geçen yıl Bursapor ilerideki adamlarıyla ligde en fazla gol atan takım oldu ama defansı yüzünden dünya kadar da gol yedi. :)

Büyük takımlardan Fenerbahçe bu sene ileriye sadece Van Persie, Nani ve Fernadao gibi adamları almadı, aynı zamanda geriye Josef de Souza, Ozan ve Kjaer gibi adamları da aldı.

Beşiktaş, Mario Gomez ve Quaresma'nın yanında sağbeke Andreas Beck, sola Tosic ve stopere Rodolfo'yu aldı. Orta saha için de 2 adam peşinde.

Yani, büyük takımlar transferleri dengeli yaptı, hepsi yerinde transferler. Çünkü eksik bölgelere transferler yapıldı hem de makul fiyatlara.

Son düzenleme:
@sürgünüm aynen Fernando süperdi adam her yere gidiyor her yerden çıkıyor.
Türkiye ligi sert bir lig. Büyüklere karşı Anadolu takımları kapandığından forvet oyuncularının işi fiziki mücadeleye dayanıyor. Fernadao'da çok güçlü bir futbolcu olduğundan hiç zorlanmıyor. Yoksa tabii ki Van Persie'den iyi bir futbolcu değil. Mesela Avrupa'da da Persie daha çok iş yapar, çünkü daha teknik maçlar oynandığı için.

@xdragxx beğenmiyormuş ama Fernandao bu sezonki en iyi transferimiz olabilir. Ben Van Persie'den bile çok şey katacağını düşünüyorum takıma. Yeter ki isminden dolayı haksızlık yapılmasın. :)
Vallahi bizim burda feci şimşek çaktı ilk yarıyı izleyemedim yorum yok ama umarım katkı sağlar. 2.yarı Sow'u gördükten sonra Fernandao-RvP olur forvet ikilisi. Yalnız RvP bambaşka bişey A sınıfı futbolcu olduğu her halinden belli. :)