Atv'den Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Atv'den Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı!

atv_tv_logo_amblem-150x150.jpg

Ekranların sevilen kanallarından birisi olan Atv, yeni sezonda iddialı görünüyor!

Atv yeni sezonda yine çok iddialı! Kanal, yeni dizilerinden olan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ve 'Evli ve Öfkeli' dizilerini Eylül ayında yayına sokacak. Aynı zamanda geçen sezondan kalan Kara Ekmek ve Kertenkele dizileri Eylül'de yayın hayatına başlayacak. Yaz sezonundan kalan Kırgın Çiçekler ve Aşk Zamanı dizileri de Eylül ayında yayınlanmaya devam edecek.

İşte kanalın Eylül'de ekrana gelecek olan yapımlarının kısa bir tanıtım fragmanı;

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

@Yiğitt başka dizisi yok mu Eylül de başlayacak (b)
Verilen fragmanda Eylül'de başlayacak yapımları var, demekki diğer yapımları Ekim'de başlayacak. :) Zaten birçok dizi yeni sezonu Ekim'de açacak, o nedenle diğer dizilerine yer vermemiş. Daha dizisi var yani. :X

@pompy reyiz Arka Sokaklar nerede? :F

4 dizi ile yeni sezona giriyor kanal. Çok iddialı.:F Beyaz gece mi ne vardı birde 5 etti.:F Nerde o eski Atv:(

:FFragman'a bayıldım.
Ya klasik ATV'ninher sene yaptığı tanıtım ama nedense bu tanıtım en kötüsü.
Star'ımdan da bekliyorum bir tanıtım.:bhr:

Erler film reklam yapmaz küçük ağadada reklam yapmadı onların çekimleri başladı arka sokakların başlamadı baslicak bu aylarda oyuncular hala tatilde

@Yiğitt

Reyiz başlarsa Ekim'de anca başlar Arka Sokaklar :D
Arka sokaklar terörden etkileniyor türker ınanoğlu ortalığın sakinleşmesi bekliyor yada çelek yelekler giydirecek ekibine şevket çoruh devam dedi

Reyiz başlarsa Ekim'de anca başlar Arka Sokaklar :D
Arka sokaklar terörden etkileniyor türker ınanoğlu ortalığın sakinleşmesi bekliyor yada çelek yelekler giydirecek ekibine şevket çoruh devam dedi @Yiğitt

Arka sokaklar terörden etkileniyor türker ınanoğlu ortalığın sakinleşmesi bekliyor yada çelek yelekler giydirecek ekibine şevket çoruh devam dedi

Arka sokaklar terörden etkileniyor türker ınanoğlu ortalığın sakinleşmesi bekliyor yada çelek yelekler giydirecek ekibine şevket çoruh devam dedi @Yiğitt
Daha öncede dedim kanal d ile yeni anlaşma yapıldı diye. Çekimler yapılsın fragman çıkar.