Forumun Eski Hali mi güzeldi,Yeni Hali mi Güzel?

Forumun Eski Hali mi güzeldi,Yeni Hali mi Güzel?

• Eski

Oy: 11 39.3%
  • Yeni

Oy: 16 57.1%
  • İkiside

Oy: 1 3.6%
  • İkiside güzel değil,Değişmeli!

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    28
forum forumluktan çıkmış bizim sevdiğimiz alışık olduğumuz yanlarını kaybetmeye başlıyor hiç beğenmedim
admin yeniliklerle forumu daha da büyütmeye çalışıyor ama biz eski hali ile sevdik beğendik bu ne şimdi benim buna alışmam imkansız

forum forumluktan çıkmış bizim sevdiğimiz alışık olduğumuz yanlarını kaybetmeye başlıyor hiç beğenmedim
admin yeniliklerle forumu daha da büyütmeye çalışıyor ama biz eski hali ile sevdik beğendik bu ne şimdi benim buna alışmam imkansız

forum forumluktan niye çıksın bence gayet güzel oldu alışacaksınız eminim😉

Yeni hali daha güzel ama hala bazı eksiklerimiz var, bitince daha da güzel olacak.

Alışma süreci her zaman gerekir. Unutmayın eski hali de bir zamanlar yeni haldi ve bazı kişilerden benzer tepkiler almıştı ilk geçildiğinde. :):)

bu haline alışmamız imkansız çok değişmiş alıntı bile zor yapıyorum şuan

bende forum gayet güzel alıntıyı rrahatlıkla yapıyorum
imkansız falan deme ablacım alırşın ya ayrıca @OzaN adminim
bu durumlar geçecek dedi:D

bu haline alışmamız imkansız çok değişmiş alıntı bile zor yapıyorum şuan

bende forum gayet güzel alıntıyı rrahatlıkla yapıyorum
imkansız falan deme ablacım alırşın ya ayrıca @OzaN adminim
bu durumlar geçecek dedi:D
Yeni hali daha güzel ama hala bazı eksiklerimiz var, bitince daha da güzel olacak.

Alışma süreci her zaman gerekir. Unutmayın eski hali de bir zamanlar yeni haldi ve bazı kişilerden benzer tepkiler almıştı ilk geçildiğinde. :):)
aynen adminim katılıyorum sana:)

admin birden bu kadar değişmesi forumun iyi olmuyor yavaş yavaş yapmalıydın senin emeğine laf söylemek değil niyetimiz ama alışamıyoruz çok değişik geliyor bizim sevdiğimiz forum bu değil

@OzaN peki mobile bildirimler nerden Bakılıyor ?
58 tane bildirim var hiçbirini göremiyorum :(