AYAĞA KALK SAKARYA 3.BÖLÜM
1.Sahne / Cengiz'in Evi
Elif'in Sakarya Timinden görev için bağları koparılmış,yeni bir kimlik ile kadın tüccarı Cengiz ile görev icabı evlenmiştir. Evleneli 3 gün olmuştur. Mutfakta,Cengiz'e kahvaltı hazırlıyordur,Cengiz ise televizyon karşısında ayaklarını uzatmış rahat bir şekilde oturmuştur.
Cengiz - Sema kahvaltı hazır değil mi hala?
Elif (iç ses) - Sema kim lan, kimle konuşuyor bu adam...
Elif düşünceli bir şekilde bakar. Ardından aklına gelir.
Elif (iç ses) - Doğru ya Sema benim, yeni ismime alışmak zor olacak bir pot kırıp yakalanmasak bari
(Cengiz,Elif'ten ses gelmemesi üzerine sinirlenmiştir)
Cengiz - Semaa!
Sema - Hazır kocacım hazır gel!
Cengiz,mutfağa gelir.
Sema (iç ses) - Bu meynetsiz suratlıya sırf senin katillerine ulaşmak için katlanacağım Yavuz!
2.Sahne / Hastane - Sultan'ın Polikinliği
Macit,karısı Sultan ile konuşmak için hastaneye gelmiştir.
Sultan - Yavuz'u ne yaptın?
Macit - Sultanım, Yavuz ile ilgili sadece hayatta olduğunu bil yeter zaten biliyorsun da
Sultan - Biliyorum ama önemli olan bundan sonra onu ne için kullanacağın,niye arkadaşlarına böyle bir video yolladın?
Macit - Senle de uğraşılmaz şimdi...Sadece gönlümü eğlendirmek için kullanacağım, neyse ben buraya Yavuz'u konuşmak için değil kardeşi Sinan ile ilgili konuşmak için geldim...Sinan'ı tuzağına çekeceksin,aynı Yavuz'da olduğu gibi
Sultan - Onu da mı Yavuz gibi gözlerden uzaklaştıracaksın?
Macit - Evet zaten bu da,eğlencemin bir parçası olacak...Hem ne kadar iyi bir Sakarya Timi üyesinden daha kurtuluyoruz değil mi Sultanım!
Sultan - Tamam Macit tamam
Cengiz ve Elif(Sema) kahvaltı yapmaktadırlar.
Elif(Sema) - Seninle evlendiğim için çok sanslıyım Cengiz
Cengiz - Niye kız,ne buldun bende?
(Elif cevap veremeden,Cengiz'in telefonu çalar)
Cengiz - Alo
Necati - Cengiz,hemen bizim çiftliğe gel önemli bir toplantı yapacağız
Cengiz - Nerden çıktı bu toplantı?
Necati - Macit başkan,hemen sizi toplamamı istedi..Bundan sonra izleyeceğimiz yol haritasını konuşacağız
(Elif,Cengiz'i dinlemektedir)
Elif(iç ses) - Demek toplantı yapacaksınız he!
Cengiz telefonu kapatır.
Elif(Sema) - Ne oldu kocacım?
Cengiz - Patron aradı da işyerinde acil bir toplantı varmış, hemen çıkmam lazım
Elif(Sema) - Aaa madem toplantı var,bu üstündekilerle gitmen olmaz...Gel ben sana yeni birşeyler vereyim
Cengiz (içses) - Halkın gözünü boyamak için de olsa hata yaptım bu evlilikle! Yeni birşeylermiş,neyse!
(Cengiz kem küm etsede,Elif'in üstüne böcek yerleştirdiği eşyaları giymek zorunda kalır)
Elif,Cengiz'i kapıdan geçirir,ardından kriptolu telefonu alarak evi dışardan izleyen arkadaşlarına ulaşır.
Elif - Sinan,adamı biri aradı toplantı falan dedi hızla evden çıktı,önemli bir şey olmalı...Ben böcekli kıyafetlerden giydirdim, siz takibe başlasanız iyi olur
Sinan - Biz telefonunu dinledik Elif,arayan aradığımız kişilerden biri olan Necati'ydi...Macit'in de olacağı bir toplantıdan bahsetti
Elif - Vay be, bana bununla ilgili bir şey söylememişlerdi
Sinan - Her şeyi bilmek iyi değildir Elif, neyse biz tam kadro burada takipteyiz sende dinlen biraz evde
Elif - Sağol ama bende dinlenmeye bile hal kalmadı
Telefonlar kapanır.
Abdullah - Ne oldu Sinan
Sinan - Elif,Cengiz'e dinleyici yerleştirmiş
Abdullah - Bu çok iyi, içerde konuşulanları da dinleyeceğiz o zaman
Sinan - Evet kardeşim operasyon asıl şimdi başlıyor
BÖLÜM SONU
1.Sahne / Cengiz'in Evi
Elif'in Sakarya Timinden görev için bağları koparılmış,yeni bir kimlik ile kadın tüccarı Cengiz ile görev icabı evlenmiştir. Evleneli 3 gün olmuştur. Mutfakta,Cengiz'e kahvaltı hazırlıyordur,Cengiz ise televizyon karşısında ayaklarını uzatmış rahat bir şekilde oturmuştur.
Cengiz - Sema kahvaltı hazır değil mi hala?
Elif (iç ses) - Sema kim lan, kimle konuşuyor bu adam...
Elif düşünceli bir şekilde bakar. Ardından aklına gelir.
Elif (iç ses) - Doğru ya Sema benim, yeni ismime alışmak zor olacak bir pot kırıp yakalanmasak bari
(Cengiz,Elif'ten ses gelmemesi üzerine sinirlenmiştir)
Cengiz - Semaa!
Sema - Hazır kocacım hazır gel!
Cengiz,mutfağa gelir.
Sema (iç ses) - Bu meynetsiz suratlıya sırf senin katillerine ulaşmak için katlanacağım Yavuz!
2.Sahne / Hastane - Sultan'ın Polikinliği
Macit,karısı Sultan ile konuşmak için hastaneye gelmiştir.
Sultan - Yavuz'u ne yaptın?
Macit - Sultanım, Yavuz ile ilgili sadece hayatta olduğunu bil yeter zaten biliyorsun da
Sultan - Biliyorum ama önemli olan bundan sonra onu ne için kullanacağın,niye arkadaşlarına böyle bir video yolladın?
Macit - Senle de uğraşılmaz şimdi...Sadece gönlümü eğlendirmek için kullanacağım, neyse ben buraya Yavuz'u konuşmak için değil kardeşi Sinan ile ilgili konuşmak için geldim...Sinan'ı tuzağına çekeceksin,aynı Yavuz'da olduğu gibi
Sultan - Onu da mı Yavuz gibi gözlerden uzaklaştıracaksın?
Macit - Evet zaten bu da,eğlencemin bir parçası olacak...Hem ne kadar iyi bir Sakarya Timi üyesinden daha kurtuluyoruz değil mi Sultanım!
Sultan - Tamam Macit tamam
3.Sahne / Cengiz'in Evi
Cengiz ve Elif(Sema) kahvaltı yapmaktadırlar.
Elif(Sema) - Seninle evlendiğim için çok sanslıyım Cengiz
Cengiz - Niye kız,ne buldun bende?
(Elif cevap veremeden,Cengiz'in telefonu çalar)
Cengiz - Alo
Necati - Cengiz,hemen bizim çiftliğe gel önemli bir toplantı yapacağız
Cengiz - Nerden çıktı bu toplantı?
Necati - Macit başkan,hemen sizi toplamamı istedi..Bundan sonra izleyeceğimiz yol haritasını konuşacağız
(Elif,Cengiz'i dinlemektedir)
Elif(iç ses) - Demek toplantı yapacaksınız he!
Cengiz telefonu kapatır.
Elif(Sema) - Ne oldu kocacım?
Cengiz - Patron aradı da işyerinde acil bir toplantı varmış, hemen çıkmam lazım
Elif(Sema) - Aaa madem toplantı var,bu üstündekilerle gitmen olmaz...Gel ben sana yeni birşeyler vereyim
Cengiz (içses) - Halkın gözünü boyamak için de olsa hata yaptım bu evlilikle! Yeni birşeylermiş,neyse!
(Cengiz kem küm etsede,Elif'in üstüne böcek yerleştirdiği eşyaları giymek zorunda kalır)
Elif,Cengiz'i kapıdan geçirir,ardından kriptolu telefonu alarak evi dışardan izleyen arkadaşlarına ulaşır.
Elif - Sinan,adamı biri aradı toplantı falan dedi hızla evden çıktı,önemli bir şey olmalı...Ben böcekli kıyafetlerden giydirdim, siz takibe başlasanız iyi olur
Sinan - Biz telefonunu dinledik Elif,arayan aradığımız kişilerden biri olan Necati'ydi...Macit'in de olacağı bir toplantıdan bahsetti
Elif - Vay be, bana bununla ilgili bir şey söylememişlerdi
Sinan - Her şeyi bilmek iyi değildir Elif, neyse biz tam kadro burada takipteyiz sende dinlen biraz evde
Elif - Sağol ama bende dinlenmeye bile hal kalmadı
Telefonlar kapanır.
Abdullah - Ne oldu Sinan
Sinan - Elif,Cengiz'e dinleyici yerleştirmiş
Abdullah - Bu çok iyi, içerde konuşulanları da dinleyeceğiz o zaman
Sinan - Evet kardeşim operasyon asıl şimdi başlıyor
BÖLÜM SONU