Diğer bölümede yorumlarını bekliyorum, unutma sakın.rica ederim keyifle okudum gerçekten güzel olmuş![]()
Diğer bölümede yorumlarını bekliyorum, unutma sakın.rica ederim keyifle okudum gerçekten güzel olmuş![]()
Yok artık. 😱O ipsiz sapsizı Beren'in yanına koydum yaa helal sana.@Yiğitt
Bir de böyle bak?
Beğenmene sevindim canısı.Eline sağlık gayet güzel program olmuş. @Yiğitt![]()
Uzun zamandır görüşmedik @ozgur2113 geri hatırladım.Özelliklerini de öğrendik.
![]()
Yakışıklı ile güzeli aynı kefeye koyuyoruz, yine yaranamıyoruz.Bu konuyu utanç konusu ilan etmem üzreyim.😡 @Yiğitt
Beğendim.Beğenmene sevindim canısı.![]()
Özgürle program çekimlerini tamamladık, sonra gitti, bıraktı beni.Ayol robot mu bu özellikleri olsun?
Yakışıklı ile güzeli aynı kefeye koyuyoruz, yine yaranamıyoruz.![]()
Buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesinin var özellikleri ya da şofbenin.Beğendim.
Robotların mı özelliği var sadece.![]()
Tamam da insanın da oluyo hanii.Buzdolabı, çamaşır - bulaşık makinesinin var özellikleri ya da şofbenin.![]()
Ona özellik denmez, huyu denir.Tamam da insanın da oluyo hanii.Sinirli olanları da var.
![]()
Yahu kişisel özellik fiziksel özellik diyenlere ne dicen.Ona özellik denmez, huyu denir.![]()
Onların huyu da öyle.Yahu kişisel özellik fiziksel özellik diyenlere ne dicen.![]()
Rica ederizTatildi, internet sıkıntısıydı derken 1 hafta giremedim ama başta sunucumuz @Yiğitt'e, güzel yorumlarınız için de hepinize teşekkür ederim.![]()