Beyaz Gece - Tanıtım Fragmanı | ATV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1439056130.jpg

Atv'nin yeni ve iddialı dizisi Beyaz Gece'nin tanıtım fragmanı yayınlandı!

Ay Yapım'ın yeni sezonda Atv'ye çekeceği ''Beyaz Gece'' dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin oyuncu kadrosu hakkında net bir bilgi yok. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu, yönetmeni vs. detaylarının önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor.

Beyaz Gece yeni sezonda Atv'de! İşte tanıtım fragmanı;

Son düzenleme:
Daha net bir şey yok tanıtımda, ilerki günlerde gelir ve ona göre konuşulur başarılar diziye.

Ay yapım'ın bu hali ne olacak tamam Anneler analar mı ne o bir de Kara Sevda tamam da bu ne ya.:T:

Anneler Analar işte o dizi Kanal D'de. Bu dediğin dizi.Tutmaz.
Biliyorum, Kanal D ama belki haber doğru değildir. Her yer Kanal D'de olacağını söyledi ama belli olmaz. :D

Oyuncu seçimlerine bağlı bence. :D Engin olabilir dizide, aklıma direk o geldi. :D Ay Yapım yine iyi isimlerle anlaşır, hangi dizisinin öyle bilinmedik isimlerden yaptığını gördün? :A

Biliyorum, Kanal D ama belki haber doğru değildir. Her yer Kanal D'de olacağını söyledi ama belli olmaz. :D

Oyuncu seçimlerine bağlı bence. :D Engin olabilir dizide, aklıma direk o geldi. :D Ay Yapım yine iyi isimlerle anlaşır, hangi dizisinin öyle bilinmedik isimlerden yaptığını gördün? :A
Belki Cansu Dere'nin dizisi olabilir. :X

:FGörmedik tabi ya.:D

Acaba bu dizi Anneler Analar mı ki? @sürgünüm ? :D

Dizi isim değiştirecekti, belki de bu dizidir bilemedim. Ya da Alper ile Şeycan mıydı neydi Atv'ye yapacağı o dizi, bu dizi o zaman. :D

Anneler Analar işte o dizi Kanal D'de. Bu dediğin dizi.Tutmaz.

Bu dizi büyük ihtimalle LEYLA ILE ALPER dizisidir :)

Fragman dada leyla ismi geçiyor zaten :)

Alper kim olcak acaba :love1:
Leyla güzel olur inşallah Alper ler hep güzel kızlara layık tır :A

ilk Goruş:
ezik miyiz biz?
ustumuze mi basiyorlar?
tuvalet kagidi gibi atip, sifonu çekip foş diye ses mi geliyor?
NOTE: Yalan Dunya.

Ay ölecem ya bu nasıl fragman? :F

Konu olarak bir ayının ezilişi, yıpranışı falan mı anlatılıyor? :F