Sense8 2. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431177319.jpg

Amerikan online yayın servisi olan Netflix'in şaşırtıcı bir şekilde çok iyi izlenme oranları yakaladığı Sense 8 için kanaldan yeni sezon onayı geldi.

Yönetmenliğini Matrix filminin yönetmenleri olan Wachowski Kardeşler'in (Andy Wachowsli, Lana Wachowski) yaptığı dizi, 2 sezon onayını aldı. Başrollerinde Miguel Angel Silvestre, Doona Bae, Aml Ameen gibi isimleri barındıran dizi; 8 kişinin telekinetik bir şekilde birbiriyle bağlantılanmasını ve birbirlerinin hayatlarına dokunmasını konu ediniyor.

Sense 8'in ikinci sezonu 2016 yılında ekrana gelecek.

Oyuncuların yer aldığı ve onay haberini 'Happy Birthday' şarkıs ile duyurdukları video.

Hayranları onay almama ihtimalinden çok korkuyordu, çünkü onay epey gecikti. Netflix bir kez daha büyüklüğünü gösterdi. :):)
Yalnız daha önce 5 sezon planladıklarını açıklamışlardı. Neyin tereddütüydü bu anlamadım. Reytinglerinin de iyi olduğu söyleniyor ve herkes diziyi övüyor.

Son düzenleme:
Oyuncuların yer aldığı ve onay haberini 'Happy Birthday' şarkıs ile duyurdukları video.

Yalnız daha önce 5 sezon planladıklarını açıklamışlardı. Neyin tereddütüydü bu anlamadım. Reytinglerinin de iyi olduğu söyleniyor ve herkes diziyi övüyor.
Netflix genelde daha sezon başlamadan dizilerine onay veriyor. Böyle bu kadar geç onay verdikleri dizi hiç olmadı herhalde. Reytinglerinin iyi olduğuna dair bir şey görmedim ben. :)

Netflix genelde daha sezon başlamadan dizilerine onay veriyor. Böyle bu kadar geç onay verdikleri dizi hiç olmadı herhalde. Reytinglerinin iyi olduğuna dair bir şey görmedim ben. :)
Aytaç Kara'dan okumuştum, malum Netflix'in reytinglerine ulaşmıyoruz. :)

Bloodline dizisini son olarak 10 gün sonra açıklamış yeni sezon onayını. (o da bu sezonun en çok izlenenlerinden)

Aytaç Kara'dan okumuştum, malum Netflix'in reytinglerine ulaşmıyoruz. :)

Bloodline dizisini son olarak 10 gün sonra açıklamış yeni sezon onayını. (o da bu sezonun en çok izlenenlerinden)
Valla ben Bloodline ve Sense8'in öyle aman aman çok izlendiğini sanmıyorum. Bloodline da ödül umudu olduğundan yenilendi bana kalırsa. Orange Is the New Black, Daredevil ve House of Cards çok izleniyordur. Onlara inanırım. :)

Valla ben Bloodline ve Sense8'in öyle aman aman çok izlendiğini sanmıyorum. Bloodline da ödül umudu olduğundan yenilendi bana kalırsa. Orange Is the New Black, Daredevil ve House of Cards çok izleniyordur. Onlara inanırım. :)
Bloodline dizisinin House of Cards'ın üçüncü sezonundan daha fazla izleyiciye ulaştığı çok yerde çıktı. Ayrıca, anladığım kadarıyla Netflix için reyting olmazsa da olmaz değil. Eleştirmenlerin değerlendirmelerine, uluslararası satışlara göre de hareket edebiliyorlar.

Bloodline dizisinin House of Cards'ın üçüncü sezonundan daha fazla izleyiciye ulaştığı çok yerde çıktı. Ayrıca, anladığım kadarıyla Netflix için reyting olmazsa da olmaz değil. Eleştirmenlerin değerlendirmelerine, uluslararası satışlara göre de hareket edebiliyorlar.
Çoğu kablolu kanal için de öyle zaten o durum. Daha çok satış yaptırmaya bakıyorlar. Prestij çok önemli. :)

House of Cards'ın üçüncü sezonu az izlenmiştir o zaman. :D Malum baya zayıftı. Gerçi House of Cards da hiç kolay bir dizi değil. Politika dizisini herkes izleyemez. :)