Polat Şaşmaz
Favori Üye
Hemen atta kuralari cekelimListe yapmak hayli zor olacak ama birkaç güne listemi gönderirim.
Hemen atta kuralari cekelimListe yapmak hayli zor olacak ama birkaç güne listemi gönderirim.
Atarız, sıkıntı yok. Heyecan yapma bu kadar.Hemen atta kuralari cekelim
Birkac gune memlekete gidiyorum gitmeden once takimi toparlayayim diye sey ettimAtarız, sıkıntı yok. Heyecan yapma bu kadar.
Üzerimde üşengeçlik var ama senin için bugün yapmayı deneyeyim. Olmadı, yarına falan kalacak artık.Birkac gune memlekete gidiyorum gitmeden once takimi toparlayayim diye sey ettim
Olur belki, bir bakalım. Olmazsa birkaç ay sonra olur ama o zaman ben olur muyum, bilemedim.10 bile değiliz en azından 15 olsun sonra yapabilirim
Sen katılınca az kişi olmamış oluyoruz.Kararsız kaldım çok az kişi olmasa kesin katılırdım .Az kişi olduğunda keyfi çıkmıyor .
Neden sen olmuyacaksın kiOlur belki, bir bakalım. Olmazsa birkaç ay sonra olur ama o zaman ben olur muyum, bilemedim.
Katılsınlar o zaman benide katılmış saySen katılınca az kişi olmamış oluyoruz.
9 kişi oldu şu an. Sen katılırsan 10. @Arslan Bey, @GunesinOglu ve @EFE UYSAL da sıralamalarını gönderince 13 olacak. Birkaç kişi daha çıkar herhalde.
İşte üniversite meselesi, aktif sürem azabilir yani, bakacağız artık. Şimdi olur büyük ihtimalle zaten, sıkıntı olmaz.Neden sen olmuyacaksın ki
Şu an gündemim çok yoğun birkaç kişi daha katılır belki hem.@OzaN katılanlar çoğaldı hadi artık başlasın kura seçimi
Tamam bekliyorumŞu an gündemim çok yoğun birkaç kişi daha katılır belki hem.