Daredevil Dizisi Elektra'sını Buldu!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
daredevil-139350.jpeg

Netflix en cok izlenen dizisi olmayı başaran ve IMDb yüksek puanı ile dikkat çeken Daredevil şimdiden 2.sezon için büyük beklenti yarattı.
Çizgi Roman ve Filmlerde rol alan ''Elektra'' rolünü dizide kimin oynayacağı merak ediliyordu. Rol için Fransız aktris Elodie Yung ile anlaşıldı. Yung’unli The Girl with the Dragon Tattoo ve 2013 tarihli G.I. Joe: Retaliation adlı filmlerle tanınıyor.

Hatırlatmakta fayda var 2.Sezon için Daredevil'in büyük düşmanlarından birisi olan Punisher karakterini canlandıracak oyuncu belli olmuştu.The Walking Dead dizisiyle çıkış yakalayan ve son yıllarda oynadığı filmlerle büyük dikkat çeken Jon Bernthal üstlenecek.

1436308710855

@sürgünüm @OzaN @destere @Çiğdem- @Forumdash
@Titanium @cookies @vadikızı @Reytinger @xemrexxx

aaaa evet umarım ben yeniden karakteride olur daredevilin en güçlü en renkli düşmanlarından birisiydi :Z:Z:Z

filmi ne zaman izliceksin sen :F:F:F
Muhtemelen dizide bu şekilde olur.

CJV_oLFWsAA4byh.jpg

Aaa ben unutmuştum onu. 😱
İnternetim geldi artık izleyebilirim. Ama film için pek iyi yorumlar yok. Zaten dizinin popüler olmasıda birazda film yüzünden, film kötü olunca insanlar daredevil karakteri içinde kaldı. :D

@mrt-06 sende diziyi izleyeceğim diyordun. Seninde kulağını çınlatalım.:A

Muhtemelen dizide bu şekilde olur.

CJV_oLFWsAA4byh.jpg

Aaa ben unutmuştum onu. 😱
İnternetim geldi artık izleyebilirim. Ama film için pek iyi yorumlar yok. Zaten dizinin popüler olmasıda birazda film yüzünden, film kötü olunca insanlar daredevil karakteri içinde kaldı. :D

@mrt-06 sende diziyi izleyeceğim diyordun. Seninde kulağını çınlatalım.:A
film çok güzel cnm sen beni inle izle mutlaka :F:F:F

bune beee filmde elektranın silahları kostumu bu şekilde değil bence şu sitilde olucaktır dizide çünkü filmde olan sitiller genelde uygulanıyor bu diziye zaten seçilen kadın oyuncuyuda filmdeki oyuncuya benzeyen birisini seçmişler yüz hattı andırıyor :F:F:F
01_big.jpg

film çok güzel cnm sen beni inle izle mutlaka :F:F:F

bune beee filmde elektranın silahları kostumu bu şekilde değil bence şu sitilde olucaktır dizide çünkü filmde olan sitiller genelde uygulanıyor bu diziye zaten seçilen kadın oyuncuyuda filmdeki oyuncuya benzeyen birisini seçmişler yüz hattı andırıyor :F:F:F
01_big.jpg

Yok Çiğdem ben bunu bir oynadığı filmden aldım. :D Dakka 1 gol 1 hemen eleştirmeye başladın.😕:F Muhtemelen kostümde biraz değişiklik yaparlar. :D

Filme bakıcam kesinlikle çünkü Elekta karakteri hakkında hiç bir bilgim yok. :(

Yok Çiğdem ben bunu bir oynadığı filmden aldım. :D Dakka 1 gol 1 hemen eleştirmeye başladın.😕:F Muhtemelen kostümde biraz değişiklik yaparlar. :D

Filme bakıcam kesinlikle çünkü Elekta karakteri hakkında hiç bir bilgim yok. :(
izle cnm filmde büyük bir spoi var elktra hakkında onu izleyip görürsün ben yeniden için izle gerçekten yanı bukadar kötü karakteri eğlenceli oynayan brisi son zamanalrda görmemiştim filmi izler izlemez daredevile keşke gelse dieyceksin :F:F:F

izle cnm filmde büyük bir spoi var elktra hakkında onu izleyip görürsün ben yeniden için izle gerçekten yanı bukadar kötü karakteri eğlenceli oynayan brisi son zamanalrda görmemiştim filmi izler izlemez daredevile keşke gelse dieyceksin :F:F:F
Bak iyice meraklandırdın. :D Zaten bu kız dizide başrol olur ilerleyen sezonlarda çünkü filmde ve çizgi romanda etkin karaktermiş. :D

Bak iyice meraklandırdın. :D Zaten bu kız dizide başrol olur ilerleyen sezonlarda çünkü filmde ve çizgi romanda etkin karaktermiş. :D
filmde başrol akdın oyuncu buydu zaten cnm ana akrakterlerden birisi oyüzden 1.sezonda olmamasına çok şaşırmıştım matlada duygusal ilişkileri vardı zaten ama elektra filmde dediğim gibi büyük bir spoi var şimdi desem heyecanın kaçar büyük ihtimalle dizidede filmdeki gibi olucaktır filmi izleyince elktranın sonunu daa iyi anlarsın zaten
:F:F:F