Tabi diyecen, lafa bak.ayy eline sağlık dedimya
İstiyorsan seni bir daha konuk alayım?
Tabi diyecen, lafa bak.ayy eline sağlık dedimya
olurrr bu aralar biraz gözden uzaklaştım yeter benceTabi diyecen, lafa bak.
İstiyorsan seni bir daha konuk alayım?
Ayol gözün doysun, tabiki almam daha.olurrr bu aralar biraz gözden uzaklaştım yeter bence
aaa manyakmıdır nedir bee daha yalvarsanda gelmemAyol gözün doysun, tabiki almam daha.
Yeni program yapımcıları var, onlarla anlaş. Daha 3. bölüme konuk olmuştun.
Oh olsun canısı sana.aaa manyakmıdır nedir bee daha yalvarsanda gelmem
Teşekkürler beğendiğin için.Okudum, güzeldi cevaplar. Ama açıkçaası programa bir şey katman gerek örneğin @EnveR 'in Abidik Gubidik'e kattığı gibi, sırf sohbet olursa sıkıcı olur.
Teşekkürler beğendiğin için.
Aylar önce bu formatla başlattım, bu formatla bitireceğim. Değişiklik istemedim.
Anladım ama böyle geldi, böyle gider. Zaten birkaç bölüm daha yayınlayacağım, Ağustos boyunca o kadar.Format değiştir demiyorum ki, biraz ekleme yap.
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.Beğendim sohbeti ama keşke biraz daha uzun olsaydı aslında üyelere sorulacak çok soru var.Mesela benim merak ettiğim birçok üye var ama onları çok tanımadığım için bunları soramıyorum.Bunlar sorulsa yani sorular artsa o üye ile ilgili daha çok şey biliriz.😉
Genel olarak soruları ve cevapları beğendim.
Göndermen yerine iletilmiştir.Daha hiçbir sohbet programına katılamadım
Güzel olmuş eline sağlık
Yok ya fazla bulmazlar diye düşünüyorum.Artık forumda eskisi gibi senaryo bölümü etkin değil.Galiba sadece bu proğram var.Zaten okudukça insan zevk alıyor.Ben sıkılacaklarını düşünmüyorum.🙂Teşekkür ederim beğenmene sevindim.
Aslında soru sayısını arttıracaktım ama bu seferde çok bulursunuz, sıkılırsınız diye arttırmadım. Yoksa soru çok var ama okuyucu fazla bulabilir diye düşündüm.
Göndermen yerine iletilmiştir.
Konuyu beğenmeden geçmeyelim, beğenmene sevindim.
Teşekkür ederim, diğer bölüme arttırırım o zaman soru sayısını olur, biter.Yok ya fazla bulmazlar diye düşünüyorum.Artık forumda eskisi gibi senaryo bölümü etkin değil.Galiba sadece bu proğram var.Zaten okudukça insan zevk alıyor.Ben sıkılacaklarını düşünmüyorum.🙂
Teşekkür ederim beğenmene sevindim.Yine çok güzel program olmuş eline emeğine sağlık keyifli sohbet olmuş başarılarını devamını dilerim.
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim.Oo güzel olmuş.Ben beğendim Ellerine sağlık @Yiğitt @ozgur2113 cevapları da güzeldi.
ÇakalTeşekkür ederim beğenmene sevindim.
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim.
Konuyu beğenmeden geçmeyelim.
Gözün doysun kızz hergün bir programda konuksun zaten yakında kimse seni konuk almayacak.aaa manyakmıdır nedir bee daha yalvarsanda gelmem