'Yiğitt İle Foruma Dair' | Yeni Sezon | ozgur2113

Tabii canım dedikodu kim sen kim 208 sayfa biz havadan sudan konuştuk sadece. :A

Güldürmedi ne yazık ki. :)
208 sayfa sadece dizi haberleri, reyting konuları hakkında. :A Ha bir arada programıma konuk olmuştun, onunla ilgili konuştuk. :bhr:

Her şeyime gülüyordun, buna mı gülmedin? :T:

Dedikodunun alası sende mahalle hanımları gibi dır dır dır. :D

İlk etaptan yenilirsin sen sende pek genel külltür yok. :A
Atacan bunlar nasıl laflar? 😱 Hep @Bully öğretiyor sana bunları. :T:

Doğruları söylüyorum ben, kimse arkamdan konuşmasın o zaman. :A Bana laf etmesin, ne diyeyim. :D

Serçe kuş kimdir? - Sezen Aksu :A Bak sana genel kültür. :Z

Güzel bir sohbet olmuş :A
Vaayyy sen buralarda mıydın? :A

Beğenmene sevindim canısı. :bhr:

208 sayfa sadece dizi haberleri, reyting konuları hakkında. :A Ha bir arada programıma konuk olmuştun, onunla ilgili konuştuk. :bhr:

Doğruları söylüyorum ben, kimse arkamdan konuşmasın o zaman. :A Bana laf etmesin, ne diyeyim. :D

Bakıyorum bizi unuttun epeyli melun :A

Dur yoruldum senle konuşmaktan biraz dinleneyim devam edecem. :F

@Bully bu üçkağıtçı seni de mi ayarladı. :A

@ozgur2113 sevdiğim forumun beyefendi üyelerinden güzel samimi açıklamalarıda var keşke annesinin adını taşıdığımdanda ufa bir bahsetseymiş kendimede pay bişeyim hemen :A:A:A

seninde eline sağlık @Yiğitt sorular idare eder :A:A:A

@ozgur2113 sevdiğim forumun beyefendi üyelerinden güzel samimi açıklamalarıda var keşke annesinin adını taşıdığımdanda ufa bir bahsetseymiş kendimede pay bişeyim hemen :A:A:A

seninde eline sağlık @Yiğitt sorular idare eder :A:A:A
Beğendiğine sevindim bebüşüm. :bhr:

Ayy bir de laf çarpıtıyor, çarpık bacağa bak hele. :A

Çok güzel olmuş ya. :D @Yiğitt

@ozgur2113 samimi cevaplarına bayıldım. :) arkadaşların senin hakkında ne güzel şeyler yazmışlar. :D Kendini ne kadar sevdirmişsin onlara. :D

benim hakkımda da yazarlar mı acaba. :(

Çok güzel olmuş ya. :D @Yiğitt

@ozgür2113 samimi cevaplarına bayıldım. :) arkadaşların senin hakkında ne güzel şeyler yazmışlar. :D Kendini ne kadar sevdirmişsin onlara. :D

benim hakkımda da yazarlar mı acaba. :(
Beğenmene sevindim. :bhr: :Z

Onların ağzından laf alana kadar canım çıktı ama olsun, en azından Özgür'e sürprizim olmuş oldu. :D

Senin programda başlamadı gitti. :T:

daha iyisi olabilir bence hemen iyi olmuş demem ben 1.bölümden
:F:F:F
Ayol ne birinci bölümü, bu yeni sezonun birinci bölümü. :Z Normal olarak ise 5. bölüm. :Z

Senin bölüm kadar iyi olmadı, onu mu kıskanıyon? :A

Beğenmene sevindim. :bhr: :Z

Onların ağzından laf alana kadar canım çıktı ama olsun, en azından Özgür'e sürprizim olmuş oldu. :D

Senin programda başlamadı gitti. :T:

Ayol ne birinci bölümü, bu yeni sezonun birinci bölümü. :Z Normal olarak ise 5. bölüm. :Z

Senin bölüm kadar iyi olmadı, onu mu kıskanıyon? :A
evet benim bölüm kadar iyi olmadı henüz o seviyeye çıkamadın ozaman tebrik ederim ben seni ancak :A:A:A