Tüm FavoriForumum üyelerine yeni sezondan merhaba. Aralık ayında başlattığım ''Foruma Dair'' programı yeni sezonuyla sizlerle! Ağustos ayı boyunca yayınlanacak olan programın yeni sezon ilk konuğu ise sevilen yöneticilerimizden birisi olan @ozgur2113 !
Çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik, umarım keyifle okursunuz. Kısa bir tanıma turuyla yeni sezona başlayalım!
Yiğitt : Öncelikle programıma hoşgeldin Özgür.
ozgur2113 : Hoşbuldum Yiğit. Yeni sezonun ilk bölüme beni konuk aldığın için teşekkür ederim.
Yiğitt : Ne demek, ben de hiç düşünmeden teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ediyorum. Öncelikle kısa bir tanıma turuyla başlayalım.
Yiğitt : Forumda seni tanımayan üyeler vardır kendinden kısaca bahseder misin bize?
ozgur2113 : Adım Özgür, 18 yaşındayım, lise öğrencisiyim. Diyarbakır'da yaşıyorum. İkizler burcuyum, doğum günüm 11 Haziran. Şiir yazmayı ve okumayı çok severim. Tiyatro ve sinemaya da merakım var kendi kendime bir şeyler yazıyorum. Onun dışında müzik dinlemeyi ve şarkı söylemeyi çok severim.
Yiğitt : Forumu nasıl keşettin? Nasıl üye oldun?
ozgur2113 : Foruma reytinglere bakarken rastladım. Uzun bir süre misafir olarak gözlemledim forumu ve baya sevdim. Daha sonra üye oldum. Üye olduktan sonra internetim olmadığı için ilk zamanlarda çok az girdim foruma. Ondan sonra ise yavaş yavaş aktif olmaya başladım ve bugüne geldim. İyiki de üye olmuşum buraya.
Yiğitt : Peki kendinde beğendiğin iç ve dış özellik nedir?
ozgur2113 : Dostluğa ve güven duygusuna çok önem veririm. Bu benim beğendiğim bir yönüm. Kolay kolay kimseye kin tutmam. Dış özellik olarak açıkçası kendimi pek fazla beğenmem ama uzun boylu olduğum için boyumu severim.
Yiğitt : Forumda herkes senin koyu bir Sedef Avcı fanı olduğunu bilir. Peki senin bu Sedef Avcı fanlığın nereden geliyor?
ozgur2113 : Sedef Avcı hayranlığı baya eskiye dayanıyor aslında. Yaprak Dökümü'nde konuk oyuncu olduğu zamanlarda ilgimi çekmişti. Daha sonra Menekşe ile Halil'de kendisini takip etmeye başladım. Oradaki naifliği çok hoşuma gitti. Daha sonra tüm projelerini izleyip, kendisinin hayranı oldum. Hem oyunculuğunu, hem de duruşunu çok beğendiğim bir isim. Evliliği, aile yaşantısı ve çok magazin gündeminde olmaması, kendi hayatını sade bir şekilde yaşaması, samimiyetiyle kendisini çok sevdim.
Yiğitt : Hangi takımlısın ve bu sezon hangi takımın şampiyon olacağını düşünüyorsun?
ozgur2113 : Fanatik olmamakla birlikte Galatasaray'lıyım. Ve bu sezon da Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum.
Kısa bir tanıma turunu tamamlayarak 'Hazır-Cevap' bölümüne geçelim o zaman.
Yiğitt : Çocukluğunda yaşadığın en unutamadığın olay nedir?
ozgur2113 : Çocukken baya yaramazmışım. Annem çok şikayetçiydi benden. Bir ara komşularla bahçede oturuyorduk, eve gidecektim annem de bana birkaç eşya vermişti. Karşı komşumuz ise cam bir tabağı onlara bırakmamı istemişti annem o beceremez kırar dedi ben de hırs yapıp tabağı ve diğer eşyaları aldım merdivenleri çıkmaya başladım. Bir ara dengemi kaybettim ve tabakları düşürdüğümü, kolumun da çok kötü kanadığını, kesildiğini fark ettim. O gün baya canım acımıştı. Geceyi hastanede geçirip, koluma dikiş atılmıştı. Sanırım bu acı günü asla unutamam.
Yiğitt : Hayatta asla yapmam dediğin bir durum var mı?
ozgur2113 : Asla demeyi sevmem, büyük konuşmayayım ama asla yapmam dediğim bir şey yok.
Yiğitt : Hobilerin ve fobilerin nelerdir?
ozgur2113 : Hobilerimden ilk başta bahsetmiştim ama açacak olursak şiir yazmayı, dinlemeyi ve okumayı çok severim. Aynı zamanda müzikle de ilgiliyimdir. Ve kendi halimde kısa film senaryoları yazmayı çok severim. Bir de uyumayı çok severim.
Fobilerim ise yok.
Yiğitt : Çocukken büyüdüğünde ne olmak isterdin? Hala o isteğini gerçekleştirmeyi düşünüyor musun?
ozgur2113 : Çocukken pilot olmayı çok isterdim. Bir ara da mimar olmayı istemiştim. Şimdi ise hukuk okumak istiyorum.
Yiğitt : Evcil hayvan besliyor musun? Beslemiyorsan hangi hayvanı beslemek isterdin?
ozgur2113 : 1 yıldır evcil hayvan beslemiyorum. Geçen seneye kadar birkaç tane balığım vardı ama teker teker ölünce baya üzüldüm ve bir daha almadım. Çocukken de kuşumuz vardı, çok severdim onu da. Ama o da öldü.
Şimdi de köpek beslemek isterdim.
Yiğitt : Bu bölümümüzün son sorusunu da sorarak bu bölümün sonuna gelelim. Gidip, gezmek istediğin yabancı ülkeler var mı? Hangi ülkeleri gezmek istersin?
ozgur2113 : Gezmek istediğim ülkeler çok. İlk olarak Amerika'yı görmeyi çok istiyorum. İngiltere, İtalya, Rusya ve Singapur'u da merak ediyorum.
Birazda 'Foruma Dair' konuşalım o zaman.
Yiğitt : Foruma iyi ki gelmiş dediğin 3 kişi kimdir?
ozgur2113 : Çok zor bir soru. 3 kişi çok az ya. Samimi olduğum ve iyiki üye olmuş dediğim bir sürü kişi var. Onlar Bully, Ahmad, mrt-06, denizz19 ve tabiki de sen.
Yiğitt : Özelden en çok sohbet ettiğin/ konuştuğun üyeler kimler?
ozgur2113 : Ahmad, Bully ve senle sürekli konuşuruz.
Yiğitt : Forum içinde seni en rahatsız eden yorumlar neler?
ozgur2113 : Forumda beni en çok rahatsız eden yorumlar bir dizi veya film başlamadan önce daha o projeyle ilgili hiçbirşey belli değilken, onunla ilgili defalarca atıp tutan, ön yargıyla yapılan yorumlardan rahatsız oluyorum. Bir de post kasmaya yönelik olan "aynen, katılıyorum gibi kısa cevaplar yazan ve her konuda herkesin yorumuna bir cevap verip ilgi çekmeye çalışılan yorumlardan rahatsız oluyorum.
Yiğitt : Bully hakkında ne düşünüyorsun?
ozgur2113 : Bully benim forumda en çok konuştuğum kişilerden biri. Çok sevdiğim, iyi anlaştığım biri. Bir çok konuda ona danışırım, o da sağolsun hep yardımcı olur bana. Forumun olmazsa olmazlarındandır benim için. Gerek yönetimdeki ilgili halleri, gerek kaliteli mesajlarıyla ve dediğim gibi samimi konuşmasıyla çok sevdiğim bir isim.
Forumun sevilen moderatörlerinden birisi olan [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]Bully de [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]ozgur2113 hakkında düşüncelerini ''Foruma Dair'' programına açıklıyor :
Özgür, forumun bana kazandırdığı en değerli insanlardan biridir. Kardeşim, dostum dediğim kişiler arasındadır. Özelden düzenli olarak konuştuğum birkaç kişiden birisidir. Bana güven verir onunla rahat rahat dedikodu yapabilirim.
Forumdaki en cana yakın ve dost canlısı kişilerdendir bence Özgür. Forumdakiler de benim gibi düşünüyordur sanırım çünkü anlaşamadığı birini hatırlamıyorum ben.
Foruma ilk geldiğim zamanlarda sempatik bulduğum insanlardandı Özgür, neden bilmiyorum ama kanım ısındı kendisine. Zamanla samimiyetimizi ilerlettik ve iyi bir arkadaşlık kurduk inşallah da hep böyle devam eder.
İyi ki senin gibi bir arkadaş kazanmışım Özgür'cüm, seviliyorsun. Sedef'çiğinin en kısa zamanda uzun soluklu bir projeyle ekranlara dönmesi dileklerimle. Ay yine rahat duramadım kusura bakmazsın artık.
Foruma ilk geldiğim zamanlarda sempatik bulduğum insanlardandı Özgür, neden bilmiyorum ama kanım ısındı kendisine. Zamanla samimiyetimizi ilerlettik ve iyi bir arkadaşlık kurduk inşallah da hep böyle devam eder.
İyi ki senin gibi bir arkadaş kazanmışım Özgür'cüm, seviliyorsun. Sedef'çiğinin en kısa zamanda uzun soluklu bir projeyle ekranlara dönmesi dileklerimle. Ay yine rahat duramadım kusura bakmazsın artık.
Yiğitt : mrt-06 nın en sevdiğin yönü nedir?
ozgur2113 : Lafını sakınmıyor, direk söylüyor. Birçok konuda da aynı fikirde oluyoruz zaten.
Forumun sevilen moderatörlerinden birisi olan [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]mrt-06 da [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]ozgur2113 ün en sevdiği yönünü ''Foruma Dair'' programına açıklıyor :
Özgür'ün en sevdiğim yönü... Soruyu okuyunca aklıma direkt samimiyeti geldi, Özgür'le tanışıklığımız bayağı eskidir, foruma geldiğim ilk zamanları Özgür de vardı aslında başlarda pek anlaşamazdık. Fakat zamanla ben onu tanıdıkça o beni tanıdıkça aramızda çok iyi bir dostluk oluştu, çünkü Özgür cümlemin başında da dediğim gibi çok içten, samimi bir insan yani neyse o, mesajlarına da bu doğallığı yansıyor zaten. Sadece bu yönü de değil kimseyi kırmadan, damarına basmadan yazmaya da dikkat ediyor ben bugüne kadar Özgür'ün tek kışkırtıcı, kırıcı mesajını görmedim.... Daha fazla da uzatmıyorum cümlemi, kısaca seviliyorsun dostum, iyi ki varsın. 😉
Yiğitt : Ahmad ı bize 5 kelime ile anlatır mısın?
ozgur2113 : Neşeli, arkadaş canlısı, kafa dengi, güvenilir ve sevimli.
Forumun sevilen moderatörlerinden birisi olan [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]Ahmad da [COLOR=#3366ff]@[/COLOR]ozgur2113 ü bize 5 kelime ile ''Foruma Dair'' programında anlatıyor:
ok anlayışlı, Çok sevimli, Çok eğlenceli, Çok sempatik, Çok pozitif.
Hepsine 'çok' ilave ettim çünki diğer türlü hafif kalir bence.
Yeni sezonun ilk bölümüyle 'Foruma Dair' programının sonuna geldik. Umuyorum sıkılmadan okur ve beğenirsiniz. Şimdiden tüm güzel veya kötü yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Son olarak emeğe saygı olarak beğenip, yorum yapmadan geçmeyin. Programımı Funda Arar'ın sevilen şarkısı ''Yak Gel'' ile kapatıyoruz.
YENİ BÖLÜM 19 AĞUSTOS ÇARŞAMBA GÜNÜ 19.30'DA FAVORİFORUMUM'DA !
@Bully @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @eros @EnveR @sokak sanati @vadikızı @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @Harunnn60 @Aserat @china_shangai @-KADİR- @Arslan Bey @cevaa @Tolstoyevski @Ice_Cool_23 @Tzira @papuleoo @MelankoliK @EFE UYSAL @denizz19 @yigit_00 @Forumdash @HachiKo @*YıldırıM* @legolas9900 @ahmetbayramm @Samanyolu24 @adımutlulukk @Nisa @Billy Kane @gözlemci @yatutarsa @DarkLeqenD @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Reytinger @Jonsnow @pompy @crazymurat31 @harzemliişah @OzaN @berkann @MeteAli @-potterhead-
@Bully @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @eros @EnveR @sokak sanati @vadikızı @cookies @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @Harunnn60 @Aserat @china_shangai @-KADİR- @Arslan Bey @cevaa @Tolstoyevski @Ice_Cool_23 @Tzira @papuleoo @MelankoliK @EFE UYSAL @denizz19 @yigit_00 @Forumdash @HachiKo @*YıldırıM* @legolas9900 @ahmetbayramm @Samanyolu24 @adımutlulukk @Nisa @Billy Kane @gözlemci @yatutarsa @DarkLeqenD @takas @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Reytinger @Jonsnow @pompy @crazymurat31 @harzemliişah @OzaN @berkann @MeteAli @-potterhead-
Son düzenleme: