Küskün Çiçekler iyi gitmiş ama yeni sezonda düşüşe geçer gibi.
Ne Münasebet'e dün denk geldim.Pelin Akil çok tatlı olmuş Diziye başlayabilirim.
Ne Münasebet'e dün denk geldim.Pelin Akil çok tatlı olmuş Diziye başlayabilirim.
Başla, kesinlikle çok eğlenceli bir dizi.Küskün Çiçekler iyi gitmiş ama yeni sezonda düşüşe geçer gibi.
Başla, kesinlikle çok eğlenceli bir dizi.
Aynen katılıyorum Tv8 de survivor ve recep ivedik serileri dışında göze giren bişey yok Valla vee Juriler cok hatalı Mustafa Sandal Juri olarak hiç yakıştırmıyorum Bence ekranda oyunculuk yapsa dizilerde cok guzel jon ola bilir Gülben hiccc jurilik olmamış demet akalında aynı şekilde demetin yerine İrem Derici Mustafanin yerine Murat Boz gülbenin yerine hadise olsaydı daha fazla ilgi görürdüstarda olsa 6 reytingle başlardı cnm tv8 survivor dışında hangi yarışmayı tutturdukı bu yıl
buda tutmaz ama ben zaten şarkı yaırşmacı takip etmeyen birisiyim beni mustim ilgilendiriyor program bitene kadar nekafar görürsem okadar kaar yani gerisi çok ilgilendirmiyor beni