Netten izle kızsydın babana.taşırırz taşırız babam geldi kumandayı aldı ayolll 😱😱😱
gitti mustim
Netten izle kızsydın babana.taşırırz taşırız babam geldi kumandayı aldı ayolll 😱😱😱
gitti mustim
taşırırz taşırız babam geldi kumandayı aldı ayolll 😱😱😱
gitti mustim
Evet kesin öyle. FYine mi maç
Bunu daha iyi söyledi böyle iyi oldu
Yine mi maç
Bunu daha iyi söyledi böyle iyi oldu
netten digitürk play hesabım var ama canlı izlerken nette başka sayfada dolaşamıyorum donuyor çünkü çıkıcam mecbur forumdanNetten izle kızsydın babana.
Vermeseydin sende neden kaçmadın.netten digitürk play hesabım var ama canlı izlerken nette başka sayfada dolaşamıyorum donuyor çünkü çıkıcam mecbur forumdan
ayy bu adam öldürücek beni anneme söyliyeyimde boşasın atsın kapıya
Vermeseydin sende neden kaçmadın.
televizyon odada tek oturuyordum ben babam çıktı geldi 1 tane ülker çikolata uzattı bana verdi sonra kumandayı alıp gitti
Al işte sende yemişsin şimdi senin sevgillin performans gösteriyor.televizyon odada tek oturuyordum ben babam çıktı geldi 1 tane ülker çikolata uzattı bana verdi sonra kumandayı alıp gitti
Yalniz herseye hayir demiyo, hayir dediklerine de neden oldugunu guzel bir sekilde soyluyoFuat çok ön yargılı. Ne bu böyle herşeye hayır deyip geçiyor?
Bir şeyi olumsuz bulunca bende saçmalayarak anlatabilirim.Yalniz herseye hayir demiyo, hayir dediklerine de neden oldugunu guzel bir sekilde soyluyo
Program rezillik resmen. 3-4 aydır üzerinde sıkı çalıştılar, program bir anda bitti, sonra tekrar bölümü başladı. Şaka gibi..
@Çiğdem- @EFE UYSAL @mrt-06 @HachiKo bu ne rezaletti?
Rezillik diz boyu.Program çok güzel de sonu neydi öyle 1-2 kişi var dedi ve bir anda bitti program