ne alaka çiğdem ya , uygulamanın çökerse porgramın ne anlamı kalır ki?ayyyy iyidir çöksünnn nekadar ilgi okadar reyting demek yarın iyi bir reytingle başlarız inş
mustim gerçek yıldız olan orada zaten gülbene yaklasımıda çok iyidi diğer yeni yetmeler olsa birbirine girer canlı yayında kavga ederdi@Çiğdem- program yüksek reyting alırsa sebebi Musti ve bizim de oy vermemizdir
Yok ne bileyim, ne oldu yani diyorum.Aa bir şey mi dedik
ayoll sorunu hallederler şunu anlamıs olduk demekki şuan çok sayıda ilgi var oy atanalrda programı izlemek zorundakalıyor sonucta ilk bölüme büyük ilgi olduğunu öğrenmiş olduk şimdi sistemi düzeltebilirlerne alaka çiğdem ya , uygulamanın çökerse porgramın ne anlamı kalır ki?
demetin dediğini duydun mu? daha 5 dk önce barıştınız dediayoll sorunu hallederler şunu anlamıs olduk demekki şuan çok sayıda ilgi var oy atanalrda programı izlemek zorundakalıyor sonucta ilk bölüme büyük ilgi olduğunu öğrenmiş olduk şimdi sistemi düzeltebilirler
biz ip ucunu almıs olduk yanı
musti haklı olarak gülbene teppkiliydi ama diğer şarkıcılar gibi kavga eip canlı yayında olay çıkarmadı olgunluk gösterip haklı oldu hakde ilk adımıda mustim attıdemetin dediğini duydun mu? daha 5 dk önce barıştınız dedi