Kardeşim tvyi bıraksın bakacam inşallah.İyi bir dizi olmuş, tavsiye ederim.![]()
Kardeşim tvyi bıraksın bakacam inşallah.İyi bir dizi olmuş, tavsiye ederim.![]()
Kardeşim tvyi bıraksın bakacam inşallah.Bakalım reytingleri nasıl olacak.
![]()
İzleyenler olumlu yorumlar yapmış şuanda tekrarı var kanalda bende bakmaya çalışacam.Şans vereceğim buna da güzel mi arkadaşlar çok?![]()
![]()
İzleyenler olumlu yorumlar yapmış şuanda tekrarı var kanalda bende bakmaya çalışacam.
@vadikızı sen baktın mı?![]()
İzleyenler olumlu yorumlar yapmış şuanda tekrarı var kanalda bende bakmaya çalışacam.
@vadikızı sen baktın mı?![]()
Tm istersen bakarsın.![]()
Kardeşim izletmiyor.Bölüm superdi
2. Bölüm fragmanida superdi.
Diziyi 2. Defa izliyorum şu anda![]()
sonunda diziyi izleyen birine rastladım ya. 2. ve 3.bölümleri izledin mi kuki. ben bayıldım diziye.Bölüm superdi
2. Bölüm fragmanida superdi.
Diziyi 2. Defa izliyorum şu anda![]()
abla bu diziyi izlemelisin.beğeneceğini düşünüyorum. çok güzel bir aile dizisi.öyle 2-2.5 saatte sürmüyor. 1sa40dk falan. bölüm akıp gidiyor.inşallah olmazsa netten bakarım
dizi her bölüm daha da güzelleşiyor ya. ama reytinglere yansıyamadı bir türlü. süper çok sıcacık. kış sezonu dirilişin yanında izleyeceğim 2.dizi olamaya hak kazandı
ya son
sonunda diziyi izleyen birine rastladım ya. 2. ve 3.bölümleri izledin mi kuki. ben bayıldım diziye.
abla bu diziyi izlemelisin.beğeneceğini düşünüyorum. çok güzel bir aile dizisi.öyle 2-2.5 saatte sürmüyor. 1sa40dk falan. bölüm akıp gidiyor.
aynen ama çok hızlı mı ilerliyor. dizinin kore dizisinden uyarlama olduğunu biliyorsun değil mi?umarım çabuk harcamazlar senaryoyu. ama ciddi manada uyarlama çok başarılı olmuş.Dizi süper ilerliyor
Izlemeye son gaz devam 😉
ya bunu bir izlesen yazın öyküsü diye bir dizi olduğunu unutursun.bunun ilk 3 bölümünü internetten bir izle sonra bakalım bu pazar günü hangi diziyi izleyeceksinizlemeyi istedim ama pazar günü bende yaz öyküsüne bakıyorum ya
aynen ama çok hızlı mı ilerliyor. dizinin kore dizisinden uyarlama olduğunu biliyorsun değil mi?umarım çabuk harcamazlar senaryoyu. ama ciddi manada uyarlama çok başarılı olmuş.
ya bunu bir izlesen yazın öyküsü diye bir dizi olduğunu unutursun.bunun ilk 3 bölümünü internetten bir izle sonra bakalım bu pazar günü hangi diziyi izleyeceksinolmazsa internetten devam edrsin.
2. ve 3. bölüm dahada güzel. go onİlk bölüm tekrarına denk geldim,güzel bir dizi olmuş.
Devamlı olarak izleyeceğim bir dizim daha oldu.