EnveR
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 5,767
- Puanı
- 611
- Web Sitesi
- beniboylesev.wordpress.com
Vadi dedim ve farkı bire indirdim
Tek sezon bile devam edememiş bir diziyi vadiyle kıyaslamak ilginç
Dizi bir sezon bile yayınlanmadı sorun bu. Bi önce sezonu tamamlasin değil mi.2015^',n en favori dizisi aranıyor zaten. Tüm zamanların değil.
Dizi bir sezon bile yayınlanmadı sorun bu. Bi önce sezonu tamamlasin değil mi.
Sezonu tamamlayamamış bir dizi gerçeğini değiştirmiyor yazdiklarin.40 bölüm sürdü. Bir sezon için fazlası ile yeterli değil mi sencede.
Yazın başlamayıp Eylül'de başlasa Haziran'ı rahat bulurdu. 1 sezonuda tamamlamış olurdu. Vadi bu sezon 30 bölüm anca yayınlandı..
daha 10 dakıka önceye kadar 17 12 üstünlüğü vardı ulan istanblun sen göremeden fark kapanmıs ohh olsun keyfini süremedin
işte fark ı ben farkı yokettim maşuka polatı yenmelidaha 10 dakıka önceye kadar 17 12 üstünlüğü vardı ulan istanblun sen göremeden fark kapanmıs ohh olsun keyfini süremedin
ayoll farkı ulan istanbul atıyorduişte fark ı ben farkı yokettim maşuka polatı yenmeli
ayol farkı ui atıyorsa ben oy vermeden önce nasıl 18-17 vadi öndeydiayoll farkı ulan istanbul atıyordu
ulan istanbul daha 10 dakıkaya kadar 17- 12 öndeydi vadi 2 dakıakda hemen 18 17 yapmısayol farkı ui atıyorsa ben oy vermeden önce nasıl 18-17 vadi öndeydi