Geniş Aile'nin Filmi Ne Zaman Vizyona Giriyor?

Rojda olacak gibi, fotoğraf onu çağırıyor.
Rojda olursa sevinirim :love1:
film dizinin devamı olarak çekilirse eğer rojda oynar
ama diziyi hiç izlemediğimiz gibi sayıp olaylar falan en baştan bir senaryoda toparlanırsa ozaman zuhal topal oynar :F:F:F

ben dizinin devamı gibi istemiyorum açıkcası film serisi yapıp hilayeyi en başından alıp düzenlesinle ilk kadroyla 🙂🙂🙂
Kiz eger orjinali gibi olursa azra akin olur rojdada ayrilmisti bundan :)

Rojda olursa sevinirim :love1:

Kiz eger orjinali gibi olursa azra akin olur rojdada ayrilmisti bundan :)
star sezonunu bilmiyorum ben kanal d sezonunu izlemiştim :F

bence diziye devam etmezler filmde yanı hiç dizisi olmamıs gibi en baştan başlarlar film serisi öyle olmalı bence öyle olursa zuhal topal kesinlikle olur zaten :F:F:F

star sezonunu bilmiyorum ben kanal d sezonunu izlemiştim :F

bence diziye devam etmezler filmde yanı hiç dizisi olmamıs gibi en baştan başlarlar film serisi öyle olmalı bence öyle olursa zuhal topal kesinlikle olur zaten :F:F:F
Resimlerde rojda var diyorlar (b)

Herhalde filmde son sezon ve finalden bağımsız olacak çünkü Cevahir ile Bilal Yağmur Tanrıseven için kapışacaklarmış. :) İlker Ayrık da zaman ayırıp filmde olsaydı keşke şu anda ününün zirvesindeyse bunda en büyük pay şüphesiz Geniş Aile dizisindeki Mürsel karakteridir. Fotoğraflarda ve haberlerde hiç Zekai,Kütük falan yok keşke onlar da olsaydı ama Cevahir-Bilal-Ulvi-Müfik de yeterli. :)

İlker Ayrık ve Rasim Öztekin filmde yok. Umarım dizinin havasını verir ama bu haberden sonra umutlarım azaldı :(