Game of Thrones 8 Sezon Sürecek!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Dünyaca ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Game of Thrones dizisi ile ilgili yapımcı firma önemli bir açıklama yaptı!

Dizinin ne zaman biteceği ile ilgili sürekli dedikodular çıkması üzerine yapımcılar dedikodulara son vermek üzere açıklama yapmak zorunda kaldı. Dizinin 8 sezon süreceğini açıklayan yapımcılar dizinin 3 sezon daha devam edeceğini söylediler.

95df2b270234833a23cb5d242e537011.jpg

@OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @Çiğdem- @destere @Tolstoyevski @Forumdash

Çok iyi haber twd gibi 12 sürecek filan deselerdi içimden şöyle bir saydırırdım

Devam etmekte olan en sağlam dizi, hiç bir dizi yanına yaklaşamaz.
10 Sezona tamamlasalardı bari ya 8 sezon yakışmadı. :(

Aslında iyi işlenirse 10'a kadar yolu var, ama 8 gibi makul bir rakamda bırakmaları güzel. :)

Kitabını bile yakalamışken, hatta geçmişken, daha fazla sürmemesi iyi haber.

Dizilerin hep fazla uzamamasından yana tarafımdır ama Game of Thrones bitince ne izleyeceğiz? Bitmesin valla ya, The Big Bang Theory ile ikisi hep devam etsin. :(

Haber doğru zaten, çok sağlam yabancı kaynaklarda da yazıyor ama bu değişebilir bence zamanla. İş George R.R. Martin'de biter.

Bitecekse bile spin-off falan yapsalar...

Better Call Ned Stark :):)
Arkadaşlar devam eder diyince bende tedirgin oldum acaba yanlışmı diye :D neyse ki sende doğruladın. :D

5.sezon finalindeki gibi, 3x9 gibi sırf izleyiciyi şaşırtmak adına gereksiz işlere ikide bir girerlerse zaten 7.sezonu bile göremem , eğer ki

Tyron Lannister de ölürse

Yemin ederim ki diziyi izlemeyi bırakırım. (GOT ve ekibinin de çok da umrundaydı sanki :D)

Yine de yeminim büyük. Şuan bile 5x10 dan sonra nefretim büyümüş durumda. Yine de garip bir ilişki ile izliyorum, hem nefret ediyorum hem de izlemekten keyif alıyorum. En azından The Walking Dead gibi format değişikliğine gitmediği ve aşk meşk derken pembe diziye dönmediği sürece de izlemekten zevk alırım sanırım. :)