"Spotlight" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,338
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1438285365.jpg

Daha çok komedi filmlerinden tanınan yönetmen Tom McCarthy beşinci uzun metrajlı filmini bu yıl sonunda görücüye çıkaracak. Son olarak Adam Sandler'lı "The Cobbler" ile pek başarılı olamayan yönetmen, bu kez pek çok yıldızı barındıran kadrosuyla ödül sezonunda da ses getirmeyi hedefliyor.

Boston maratonu skandalının nasıl aydınlatıldığının gerçek hikayesi olan filmin kadrosunda geçen yıl Birdman ile Oscar'ı deyim yerindeyse son dakikada kaçıran Michael Keaton, yine geçen yıl Foxcatcher'dan Oscar adayı olmayı başaran Mark Ruffalo, şu sıralar True Detective ile adından söz ettiren ünlü yıldız Rachel McAdams ve Ray Donovan ile Emmy adaylığı kazanan Liev Schreiber gibi isimler yer alıyor.

Spotlight'ın ilk fragmanı yayınlandı. İşte Mark Ruffalo'lu, Michael Keaton'lı, Rachel McAdams'lı "Spotlight":

Resimdeki gizli Ray Donovan'ı bulunuz. :):) @sürgünüm @Forumdash

Bu arada fragmanı çok beğenmedim. Film sıkıcı gözüküyor. Oscar'da da iddialı olacağını sanmam, hatta bence sıfır çekecek. Yine de kadrosu çok iyi ve kadro hatrına izlenir. Liev Schriber çok değişik gözüküyor. En iyi performans ise sanki Mark Ruffallo'da. :)

Fragmanı ben de pek iyi bulmadım, ama yılın çerezlik filmlerinden biri olabilir. :)

Resimdeki gizli Ray Donovan'ı bulunuz. :):) @sürgünüm @Forumdash

Bu arada fragmanı çok beğenmedim. Film sıkıcı gözüküyor. Oscar'da da iddialı olacağını sanmam, hatta bence sıfır çekecek. Yine de kadrosu çok iyi ve kadro hatrına izlenir. Liev Schriber çok değişik gözüküyor. En iyi performans ise sanki Mark Ruffallo'da. :)
Uzun saç ve gözlük karizmasını gölgelemiş ama her dizi ya da filme aynı imajla da çıkamaz. Rachel McAdams da varmış kadroda, fragman sıkıcı dursada bu kadro hatrına izlerim. Sonuçta çok sevdiğim iki oyuncu var filmde. :)

Film Venedik'te veya Telluride'da (hangisi olduğunu hatırlayamadım ve bakmaya üşendim :D) gösterime girdi. İlk gelen yorumlar baya iyi. Uzun yıllardır gelmiş en iyi gazetecilik filmi olduğu söyleniyor. 8 eleştirmen ortalama puanı da 77. Beklediğimden iyi çıkacak anlaşılan film. :)

@Aserat @sürgünüm