'Kalbim Ege'de Kaldı' Setinde Heyecanlı Dakikalar!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbnail_1438170177.jpg
Kanal D'nin sevilen komedi dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın setinde heyecanlı anlar yaşandı.

Yapımın bu akşam ekrana gelecek olan 6. bölümünde Zeliş (Oya Unustası), senaryo gereği uçurumdan düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Çeşme Çiftlikköy'de, 6 saat süren çekimlerde tam 100 kişilik teknik ekip yer aldı.

Güzel oyuncu çelik iplerle bağlanırken sette itfaiye, ambulans ve sağlık ekipleri de hazır bulunduruldu. Yönetmen Eray Koçak ve görüntü yönetmeni Ömer Yılmaz da vinç üstünden çelik iplerle bağlanarak çekimleri tamamladı.

İşte Oya Unustası'nın yaşadığı zorlu anlar:
zeliş-2.jpg

zeliş-3.jpg

zeliş-4.jpg

zeliş!.jpg

zeliş-5.jpg

directors.jpg

Kalbim Ege'de Kaldı, yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!

Son düzenleme:
Çilek Kokusu karşsında pek şansı yok gibi dizinin. :A

Böyle sahnelerle oyuncuları uğraştırıyorlar anca. :T:

Alperen mi? Alper olmasın? Ayrıca vücudu da var, ki olmasa bile yeteneğiyle döver ikisini de. :A
Hep Alperen diyorum niyeyse o adama? :A

Ay ona vücut mu denir? :F Yusf ve Ekin Mert'e bakalım, öyle görelim. :A Halk kimin yeteneğinin olduğunu izleyerek, reytingle gösteriyor. :bhr:

Hep Alperen diyorum niyeyse o adama? :A

Ay ona vücut mu denir? :F Yusf ve Ekin Mert'e bakalım, öyle görelim. :A Halk kimin yeteneğinin olduğunu izleyerek, reytingle gösteriyor. :bhr:
Kalite reyting ile ölçülmez ki. İlla bir karşılaştırma yapılacaksa Alper Saldıran tabii ki de daha iyi. Kaslar görüntü olarak önemli olabilir, ama en önemlisi yetenek. Yusuf ve Ekin'de bundan pek yok gibi. :A

Kalite reyting ile ölçülmez ki. İlla bir karşılaştırma yapılacaksa Alper Saldıran tabii ki de daha iyi. Kaslar görüntü olarak önemli olabilir, ama en önemlisi yetenek. Yusuf ve Ekin'de bundan pek yok gibi. :A
1CILEK KOKUSUSTAR TV20:44:0223:25:586.2021.80
2KALBIM EGE'DE KALDIKANAL D20:43:0923:44:433.6312.91

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

Cevap :A

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

Diyorum ya, kalite reyting ile ölçülmez. Yoksa sezon boyunca Survivor, Kiraz Mevsimi, KVP gibi yapımlar zirvede olmazdı. :A

Ooo güzel bekliyoruz yeni bölümü :X

{thead}

{th}Sıra{/th}
{th}Program{/th}
{th}Kanal{/th}
{th}Başlangıç{/th}
{th}Bitiş{/th}
{th}Rating{/th}
{th}Share{/th}

{/thead}

Güzel dizilerin çoğu reyting yüzünden bitiyor.Hatırlatırım 😉

Bunun haber değeri yok ki, her dizide uçurum sahnesi çekilirken aynı işlemler, aynı zorluklar yaşanıyor zaten. :) Karagül ve Benim İçin Üzülme set fotolarını paylaşmıştım tıpa tıp aynıydı onların neden haberi yapılmadı. :D

Bunun haber değeri yok ki, her dizide uçurum sahnesi çekilirken aynı işlemler, aynı zorluklar yaşanıyor zaten. :) Karagül ve Benim İçin Üzülme set fotolarını paylaşmıştım tıpa tıp aynıydı onların neden haberi yapılmadı. :D
Radikal başta olmak üzere birçok sayfa "haber" olarak paylaşmış. 😉

@Aserat a katılıyorum, Çilek Kokusu gerçekten samimi bir dizi değil:) @Yiğitt

@Aserat a katılıyorum, Çilek Kokusu gerçekten samimi bir dizi değil:) @Yiğitt

İkincisi Yusuf Çim'in asıl mesleği oyunculuk falanda değil, sırf vücut var yakışıklı diye alalım gibi olmuş. Ezra dizisi 2 bölüm sürmüştü. :)