Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ülkemizde olaylar patlak verdi yine bu olaylar devam ettiği sürece vadi final yapmaz yapsa bile konsept değişikliğine gider bencede gitmesi gerekir:)

karadenizde yaparsam getiriceksin ama ben anlamam tamam mı sözünü aldım burdan :D :D
aaa uygun bir ilde olursan eğer bize yakın illerden birinde 1 tepsi böreğin lafı olmaz tabikide cnm :F:F:F

@34rcp44 aga hakkında hayırlı olsun :) umarım askerliğin iyi bir yerde yaparsın malum son zamanlarda habire şehit haberi geliyor :( yolun bizim memlekete düşerse bekleriz :) bizimde kadayıfımız meşhurdur :)

Senden de Allah razı olsun :) ama bu duaları yolun düşünce inşallah o zaman tekrardan duyarız :)

Ah abi istanbul da bir türlü görüşemedik :(

İnşallah aga yolun düşerswin bekleriz :)
Ben daha cok sukur bolgeden disari cikamadin bi bakmissin isimiz icin oralara yerlesiriz o sekilde iyice yemelerinu falan giruruz 😀

ql4Eod.jpg
@china_shangai :A:A

@34rcp44 aga hakkında hayırlı olsun :) umarım askerliğin iyi bir yerde yaparsın malum son zamanlarda habire şehit haberi geliyor :( yolun bizim memlekete düşerse bekleriz :) bizimde kadayıfımız meşhurdur :)
sağol Allah razı olsun aga nasip nereye düşerse artık kaderimizde ne yazılıysa onu görücez şehitlik varsada Allah için çarpışarak şehit oluruz evelallah :)