Yıldızlar Yarışıyor 1.Hafta

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,036
Puanı
1,061
Merakla beklenen yarışma Yıldızlar Yarışıyor'un ilk bölümüyle karşınızdayız. İlk olarak bu hafta eleme olmayacağını söyleyerek yarışmacılarımızı rahatlatalım. @-pooterhead- internet sorunları nedeniyle çekilme kararı aldığından bu hafta yarış sadece final puanı için olacak. Ve işte ilk haftanın performansları:

not: oylarınızı salı saat 12:00'a kadar göndeiniz canlarım:X

ZEYNEP ÇAMCI @Billy Kane

MERYEM UZERLİ @HachiKo

ENGİN GÜNAYDIN @mrt-06 (0:00 - 4:00 arası)

BİNNUR KAYA @Aserat

BEREN SAAT @sokak sanati

ENGİN AKYÜREK @murat_resmi

BARIŞ FALAY @Çiğdem-

KENAN İMİRZALIOĞLU @ozgur2113 (1.10-5.10 arası)

BERGÜZAR KOREL @vadikızı

KIVANÇ TATLITUĞ @Harunnn60

BUĞRA GÜLSOY @Bully (5.06-9.06)

ALİ ATAY @Mr.At

HAZAL KAYA @denizz19

@Tzira @yatutarsa @Forumdash @adımutlulukk @GunesinOglu @harzemliişah @cookies @MelankoliK @EFE UYSAL @gözlemci

Stars-horz.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Oylarımı kullanırım birazdan herkese başarılar. :D

surviivor gibi 1-13 arasımı kullanıcaz cnm bu @xemrexxx çok karışık anlattı hiçbirşey anlamadım ben :F:F:F
Survivor gibi olması lazım yani en sevdiğine 12, en sevmediğine 1 vereceksin kurallarda bu konuda bir şey söylemedi o totoş ama öyle olması lazım. :D

biz yarismacilar da oy yolluyomuyuz
Evet yolluyoruz oy göndermemenin cezaları da var kuralları okumadın sanırım. :)

https://fav10.net/forum/threads/yıldızlar-yarışıyor-kuralları.248585/

Ben küçük bir değerlendirme yapayım.:D

Güzel performanslar vardı. Binnur Kaya en beğendğğim komedi iken Barış Falay kenan'a rağmen en beğendiğim dram sahnesiydi. Çok iyiydiniz @Çiğdem- @Aserat

@denizz19 Hazal Kaya'nın Feriha'dan en sevdiğim sahnesiyle gelmişsin. İyi performans sergilemiş. Sevdim.

Buğra Gülsoy ve Meryem Uzerli'de etkili sahneler kullanmışkar.:D Hürrem ve Fatih büyük duygu karmaşası yaşattı.

Engin Günaydın ve Zynep Çamcı'da eğlendirdi izlerken.:F Özellikle Zeynep iyiydi.:F

Kötülere gelirsek, En kötü açık ara engin akyürek'ti. Hiç bir his katmadı sahnesi bana. Ortada belli bir sahne olmayışıda kötü bir fikirmiş. Böyle sahnelerin iş yapamayacağını düşünüyorum.

Bergüzar'ın sahneside yetersizdi. Vergüzar'dan çok Kenan'ın sahnesi gibi duruyor. Yanlış tercih yapılmış bence.

Kenan'ı sevmem zaten ve buradaki sahneside açırı bir duygu yoğunluğu yaşatmadı bana. Özellikle Ali'nin boğazına yapıştığında olmamıştı o sahneyi becerememiş bence. Bana geçmiyor bu adamın oyunculuğundaki duygu. O kadar ki 15 saniyelik Ali Atay sahnesini tercih etmek üzereydim.:F @ozgur2113

Ali Atay çok kısa bir video ile gelmiş. Star ışığı yok.😛 Bu kadar kısa oluşu kötü tabi ama beni güldürdü.:F

Kıvanç Tatllıtuğ'dan gerçekten ümitliyim. Severim kendisini. Kelebeğin rüyasından mutlaka bir sahne bekliyorum. Onun dışında sahnede ortaydı. Yani arada gülüyor gibi hissettirdi bana. Daha dalga geçen bir gülme olsa anlardım ama sahneden önce bir espri yapılmıştı o akla geliyormuş gibi gülüyordu ikiside.:F Bence olmamış.:D

Filmden de kullanabiliyor muyuz? @Çiğdem- @xemrexxx
Ben küçük bir değerlendirme yapayım.:D

Güzel performanslar vardı. Binnur Kaya en beğendğğim komedi iken Barış Falay kenan'a rağmen en beğendiğim dram sahnesiydi. Çok iyiydiniz @Çiğdem- @Aserat

@denizz19 Hazal Kaya'nın Feriha'dan en sevdiğim sahnesiyle gelmişsin. İyi performans sergilemiş. Sevdim.

Buğra Gülsoy ve Meryem Uzerli'de etkili sahneler kullanmışkar.:D Hürrem ve Fatih büyük duygu karmaşası yaşattı.

Engin Günaydın ve Zynep Çamcı'da eğlendirdi izlerken.:F Özellikle Zeynep iyiydi.:F

Kötülere gelirsek, En kötü açık ara engin akyürek'ti. Hiç bir his katmadı sahnesi bana. Ortada belli bir sahne olmayışıda kötü bir fikirmiş. Böyle sahnelerin iş yapamayacağını düşünüyorum.

Bergüzar'ın sahneside yetersizdi. Vergüzar'dan çok Kenan'ın sahnesi gibi duruyor. Yanlış tercih yapılmış bence.

Kenan'ı sevmem zaten ve buradaki sahneside açırı bir duygu yoğunluğu yaşatmadı bana. Özellikle Ali'nin boğazına yapıştığında olmamıştı o sahneyi becerememiş bence. Bana geçmiyor bu adamın oyunculuğundaki duygu. O kadar ki 15 saniyelik Ali Atay sahnesini tercih etmek üzereydim.:F @ozgur2113

Ali Atay çok kısa bir video ile gelmiş. Star ışığı yok.😛 Bu kadar kısa oluşu kötü tabi ama beni güldürdü.:F

Kıvanç Tatllıtuğ'dan gerçekten ümitliyim. Severim kendisini. Kelebeğin rüyasından mutlaka bir sahne bekliyorum. Onun dışında sahnede ortaydı. Yani arada gülüyor gibi hissettirdi bana. Daha dalga geçen bir gülme olsa anlardım ama sahneden önce bir espri yapılmıştı o akla geliyormuş gibi gülüyordu ikiside.:F Bence olmamış.:D
@sokak sanati benim bu haftakı seçimimde kenan yoktuki ömer vardı
:F:F:F

@Harunnn60 jokeymi alman gerekiyormuş film için film joeri falan @xemrexxx öyle şeyler saçmalıyordu gelince sana anlatır:A:A:A