2015 En Favori Dizi 2015 - 4. Tur: Poyraz Karayel vs Paramparça

Hangi dizi çeyrek finale yükselsin?

• Poyraz Karayel

Oy: 17 53.1%
  • Paramparça

Oy: 15 46.9%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii bu stresi yaşayan sen değilsin, söylemesi kolay. :X

Biliyorum şansa göre olduğunu, ama sezonun en çok izlenen dizilerinden birinin karşısına konulması büyük talihsizlik oldu. :/
Diğer gruplara bakınca evet biraz şanssız bir eşleşme olmuş iki dizi için de ama Paramparça bir önceki turu ikinci tamamlamış. Yani illa güçlü bir diziyle eşleşecekti, piyango Poyraz Karayel'e vurmuş. :D

Diğer gruplara bakınca evet biraz şanssız bir eşleşme olmuş iki dizi için de ama Paramparça bir önceki turu ikinci tamamlamış. Yani illa güçlü bir diziyle eşleşecekti, piyango Poyraz Karayel'e vurmuş. :D
Poyraz ve Paramparça ayrı gruplarda olsa ikisi de bir üst tura çıkardı aslında. Hele ki O Hayat Benim vs. Maral ya da Diriliş vs. Kocamın Ailesi oylamalarını düşününce. :X

Bu arada sen oy kullanacak mısın bu turda? Kullanacaksan geride olandan kullan lütfen. :D

O zaman keşke Paramparça'ya verseymişim. :T:
Poyraz iyidir, Poyraz candır. En doğrusunu yapmışsın. Belki gelecek sezonun oylamalarında bunu hatırlayıp Güneşin Kızları'na verebilirim oyumu. Ne olacağı belli olmaz yani. :A

Poyraz ve Paramparça ayrı gruplarda olsa ikisi de bir üst tura çıkardı aslında. Hele ki O Hayat Benim vs. Maral ya da Diriliş vs. Kocamın Ailesi oylamalarını düşününce. :X

Bu arada sen oy kullanacak mısın bu turda? Kullanacaksan geride olandan kullan lütfen. :D

Poyraz iyidir, Poyraz candır. En doğrusunu yapmışsın. Belki gelecek sezonun oylamalarında bunu hatırlayıp Güneşin Kızları'na verebilirim oyumu. Ne olacağı belli olmaz yani. :A
Dirilişe düşük mü diyorsun yani. :A

Bazı gruplarda kullanacağım fikrim olmayan dizilere bulaşmayacağım. :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...