- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Dediğim gibi @sokak sanati kim kalırsa kalsın hepsi adına da mutlu Olacağım bir haftadayım
Bildiğin blöf bu bee.
Dediğim gibi @sokak sanati kim kalırsa kalsın hepsi adına da mutlu Olacağım bir haftadayım
Yakın bir arkadaşımın düğünü var birazdan yazık 22 yaşında evleniyor
Neyse bunun konumuzla bir alakası yok sonuçlara yetişebilir miyim bilmiyorum oldukça sıkı bir rekabet var gibi elenene cidden yazık olacak
Deniz ve Çiğdem'e başarılar diler hakkımızda hayırlısı olsun der kaçarım
Kaanım ben seni temsilen şey ederim merak etme.Yakın bir arkadaşımın düğünü var birazdan yazık 22 yaşında evleniyor
Neyse bunun konumuzla bir alakası yok sonuçlara yetişebilir miyim bilmiyorum oldukça sıkı bir rekabet var gibi elenene cidden yazık olacak
Deniz ve Çiğdem'e başarılar diler hakkımızda hayırlısı olsun der kaçarım
hayırr cnm vaktinde açıklada ne olduysa görelim artık nekadar sakin takılmaya çalıssamda kalbim hızlı atıyor bukadar heyecan yeterErteleyebiliriz.
aaa sunucu plan çevirmez neler dönüyor bakayım burada@Maskeli Fedai malesef @Bully yokmuş. Tümplanlar suya düştü.
aaa sunucu plan çevirmez neler dönüyor bakayım burada
ayy önce finale kimelr kaldı açıklada sonra ne yapıyorsan yapTok goygotluk bir şey yapacaktım. Artık finale saklayacağım.
ayy önce finale kimelr kaldı açıklada sonra ne yapıyorsan yap
Sen elenecen zaten.ayy önce finale kimelr kaldı açıklada sonra ne yapıyorsan yap
Merakla bekliyoruz.Kim kalırsa ona yapacaz artık.
@*YıldırıM* ve @EFE UYSAL dışında oy verecek yok galiba şimdi oyları alda sonuclara geçelim artıkKim kalırsa ona yapacaz artık.
ayoll bu çocuk sabaha kadar açıklayamaz şimdi bu oyları bari erken başlayalımda güneş doğmadan bitirmeye çalısalımAcelen ne @Çiğdem- 22:00'da başlayacak işte
Acelen ne cadı.@*YıldırıM* ve @EFE UYSAL dışında oy verecek yok galiba şimdi oyları alda sonuclara geçelim artık