biri AŞK mı dedi? | 1.Bölüm

EnveR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,767
Puanı
611
Web Sitesi
beniboylesev.wordpress.com
Biri Aşk mı Dedi?
1.Bölüm

1.Sahne // Otobüs
Pelin otobüsle işe gitmektedir.Cep telefonu çalmağa başlar.Arayan en yakın arkadaşı Demetdir.
Demet: Kızım açsana ya sabahtan arıyorum.
Pelin: Otobüsteyim işe gidiyorum.
Demet: Bıkmadın otobüsle o fakir iş yerine gitmekten.Gel sana iş vereyim bir arabada alayım sana diyorum kabul etmiyorsun.Neyse bak ne dicem.Akşam bir yere gitcek misin?
Pelin: Hayır.Evdeyim bu akşam.
Demet: O zaman bize gel arkadaşla parti vericez.
Pelin: Yok istemez.Oturur güzelce dizimi izlerim.Benim ne işim olur partilerde?Gelmem ben.
Demet: Hadi ya kızım.Bir kere birşey istedim senden hadi kırma beni gel akşam bekliyorum.Şimdi kapatıyorum akşam bizdesin.
Pelin(kendi kendine): Kapattı yaa.

2.Sahne // Alper’in evi
Rüzgar: Dün bir haber gördüm internette otobüste tanışmışlarda, evlenmişlerde, çoçukları olmuşta bilmem ne.
Alper: Ee ne var bunda?Olabilir bence.
Rüzgar: Abi olamaz ya nasıl olsun.O zaman benim neden bir sevgilim yok?
Alper: Kardeşim sen ne zaman otobüse bindin en son?
Rüzgar: Bilmem 6 yaşındaydım galiba.
Alper: Ya dalga mı geçiyorsun? Nasıl bulamıyorum o zaman diyorsun? Hiç denedin mi?
Rüzgar: Yok ya.Bence öyle bişey olamaz.
Alper: Olur , olur.
Rüzgar: Olamaz ya olamaz.Neyse lafı fazla uzatmayacağım.Bir eve uğrayayım.Akşam buluşuruz yine.
Alper: Tamam.Hadi güle-güle.

3.Sahne // Otobüs
Rüzgar kendi kendine konuşmaktadır:
-Bu arabada bozulacak zamanı buldu ya.Şimdi bunu tamir etmekte zaman alır ben en iyisi taksiyle mi gitsem acaba?Aa otobüs durağı varmış.Burda otobüs bekleyeyim belki gerçek aşkı bulurum.Otobüs gec gider şimdi hem insanlarda çok olur.En iyisi taksiyle gideyim.
Rüzgar bunu derken.Otobüsün geldiğini görür ve içinde insanlarında çok olmadığını görür.Otobüse binmeğe ikna olur.Bindikten biraz sonra Pelini farkeder:
-Oha.Otobüse böyle güzellerde mi biniyor?Hadi canım.Olamaz.Kız resmen taş taş.
Pelin (kendi kendine): Bu erkeği ilk defa görüyorum kim ki bu acaba?Bayada yakışıklıymış ha.
Rüzgar (kendi kendine): Bu güzel kız da alttan-alttan bana mı bakıyor acaba?Yanına gitsem acaba sapık var diye bağırır mı?
Pelin (kendi kendine): Yanıma gelse tanış olabilirmiyiz dese hemen numaramı verirdim.Yuh ne diyorum ben ya kafayı bozdum galiba.
Pelin iş yerine varmıştır ve durakta otobüsten düşer.
Rüzgar (kendi kendine): Güzelim kız gitti ya.Yine utangıçlığımdan kıza yaklaşamadım.Neyse ya bari eve varayım.
Vasfiye teyze: Gız bu zengin Cahit Demirelin playboy çocuğu Rüzgar değil mi?
Kaşife teyze: Evet evet o.
Vasife teyze: Anaa noldu da bu otobüse bindi acaba?
Kaşife teyze: Ben duyduğuma göre babası iflas etmiş.Tüm mal varlıkları ellerinden alınmış.Parasız kalmışlar.
Rüzgar: Teyze duyuyorum ama.
Vasife teyze: Sus gız sus.

4.Sahne // Kafe

Alper: Bu kadar aceleyle çağırdığına göre önemli bir konu olmalı.Seni dinliyorum tatlım.
Çiğdem: Alper bizim ayrılmamız gerek.
Alper: Neden?
Çiğdem: Alper bunu nasıl açıklayacağım bilmiyorum ama..
Alper: Biz ayrı dünyaların insanlarıyız, sen daha iyilerine layıksın klişelerini yaparsan dizi -17 reyting alar ilk bölüm bitmeden yayından kalkarız.MAAZALLAH.Yapma.
Çiğdem: Ben başka birine aşık oldum.
Alper: Ne?Bir yıl ya bir yıl her gün telefonla konuşuyorduk.Bu San Francisco’da geçen bir yıl başka birine mi aşık oldun?
Çiğdem: Evet başka birine aşık oldum.Sana hayatta başarılar.
Alper: Çiğdem nasıl olabilir ya nasıl olabilir?Ben seni çok sevmiştim ama.
Çiğdem: Ben de çok sevdim ama onu.
Alper “Allah kahr etsin” der ve bardağı kırıp kafeye terkeder.

Çiğdem(kendi kendine): Görüyormusun bak yaptı yine yapacağını bardağın parasınıda ben vermek zorundayım of Alper.
Alper dışarı çıkar ağlayarak arabasına doğru gitmektedir.

Sahne için müzik:

5.Sahne // Hastane

Doktor: Malasef büyük bir hastalıkla mücadile ediyorsunuz.Ve bu hastalık git-gide dahada kötüye gidiyor.
Eda: Peki hastalığım ne?
Doktor: Kalbinizde ritm bozukluğu var.Kalbiniz çok yavaş atıyor.Koşmak,spor yapmak gibi haraketler sizi katiyen olmaz.
Eda: Peki ameliyyatla düzelecek birşey mi?
Doktor: Evet düzelecek birşey ama yürek bulmamız gerek.
Eda: Peki ameliyyat kaç para?
Doktor: 10 000 lira.
Eda: Tamam.Teşekkür ederim ben sizi arayacağım.
Eda hastaneden çıkar ve kendi kendine konuşa konuşa gitmektedir:
-Ben o kadar parayı nerden bulayım ya.Atölyedede o kadar avans vermezler ki.Yetiştirme yurdunda büyümüş biriyim ne babam malum ne annem.Hiç kimsem yok benim.Ölüp gitsem arkamdan ağlayacak hiç kimsem yok.Ben ne yapacağım?
Eda bir taksi çevirir.Ve düşüne-düşüne taksiye biner.

6.Sahne // Kaza anı
Alper sinirli ve ağlayarak araba kullanmaktadır. Araba çok hızlı bir şekilde illerlemektedir.Trafik lambası bakmayıp kırmızı ışıkta geçer ve yandan gelen taksiye çarpar.

1.Bölüm Sonu
Genel hikaye: EnveR
Senaryo: EnveR,Mr.At ve Aserat

Daha sonra dikkatli bir şekilde okurum inş. çok uzun olmuş :)
Üstten bir bakayım dedim de yazım hataları hemen gözüme çarptı :)

Daha sonra dikkatli bir şekilde okurum inş. çok uzun olmuş :)
Üstten bir bakayım dedim de yazım hataları hemen gözüme çarptı :)
Okuduktan sonra yorumlarını bekliyorum. :)
Azeriyim ve ilk iki bölümü yalnız yazdığım için yazım hataları olabilir.Umarım affedersiniz. :X

Yarın okuyacağım senaryonu, hayırlı olsun bu arada. :X

Sen bizi etiketleme bu arada. :T:

Konu olarak ilk bölüm pek birşey belli etmedi gibi ? Emeğine sağlık bu kadar üşenmeyip yazman bile çok önemli biz sadece okuyoruz, ama bazen uzun diye üşenedebiliyoruz aslında yazana büyük bir hakaret oluyor ama insanlık hali :)

Dediğim gibi konuyu aç,ilk bölümünde açıklama maiyetinde kabul edersem anca kurtarır yoksa pek beğenmedim desem yeridir :) Sondaki olay belki birkaç bişey doğurur, ama iyi aç konu bul dostum :) diğer bölümleri bekliyorum .

Konu olarak ilk bölüm pek birşey belli etmedi gibi ? Emeğine sağlık bu akdar üşenmeyip yazman bile çok önemli biz sadece okuyoruz, ama bazen uzun diye üşenedebiliyoruz aslında yazana büyük bir hakaret oluyor ama insanlık hali :)

Dediğim gibi konuyu aç,ilk bölümünde açıklama maiyetinde kabul edersem anca kurtarır yoksa pek beğenmedim desem yeridir :) Sondaki olay belki birkaç bişey doğurur, ama iyi aç konu bul dostum :) diğer bölümleri bekliyorum .
Teşekkür ederim okuduğun içinde ne dediğini pek anlamış değilim. :) Konu zaten var.Ve ilk bölümde kendini göstermeye bilir ama konu güzel sayıla bilecek türden. :)

çok beğendim ben emeğine sğalık
Teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim okuduğun içinde ne dediğini pek anlamış değilim. :) Konu zaten var.Ve ilk bölümde kendini göstermeye bilir ama konu güzel sayıla bilecek türden. :)

Teşekkür ederim :)
Beni yanlış anlamanı istemem dostum sadece uyardım :) İlk bölümde o birini terk ediyor diğeri başkasına aşık oluyor vs gibiydi , konu olarak sonu biraz belli etti gibi, başkada birşey göremedim daha heyecanlı vs konulu yazabilrisin dedim sakın yanlış anlama eleştirimi, dediğim gibi diğer bölümlerinide okurum ama konuyu iyi çıkart dedim :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961