Şehrin Melekleri - Tanıtım Fragmanı | FOX

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,923
Puanı
1,061
thumbnail_1436870472.jpg

FOX'un yeni dizisi Şehrin Melekleri'nin tanıtım fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Ümit Kantarcılar, Cenk Ertan, Nilay Cafer, İsmail Volkan Akçaalan ve Yiğit Dikmen'in paylaştığı; yapımcılığını ise Boyut Film'in, yönetmenliğini ise Ilgaz Giritlioğlu'nun üstlendiği dizinin konusu şöyle:
Halk arasında İstanbul Emniyeti’nin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir. Ekip kurmak için harekete geçen Cemal, tüm itirazlara rağmen kural tanımaz ve yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İlk başlarda anlaşamayan ekip üyeleri, zamanla birlik olarak tüm suçların önüne geçecektir. Bu süreçte aralarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesi, onları daha da iyi bir ekip yapar.
Şehrin Melekleri, yakında FOX'ta başlıyor!

Fragman:

2. Fragman:

Son düzenleme:
yeter abi daha fazla genclik dizisi yapmayin bizde insaniz. :D begendim baya izlerim kesin.

Fox ve aksiyon dizisi demek ilginç :D

Ben tutacağını sanmıyorum :)

Fena olmamış hiç Boyut Film işi gibi durmuyor sadece oyunculardan çıkardım. :D

Fragman güzel olmuş bence, ben beğendim.

Fragmanda Yiğit'e önem verilmesi şaşırttı beni, ben bir gösterirler geçerler diyordum. :D

1. tanıtım kadar saçma bir fragman görmedim. Adamlar takas yaparken birden silahlarını çıkarıp ateş ediyorlar.Polislik kuralında eğer bir polise saldırılmadığı müddetçe ateş edilmediğini zannediyordum.