12.bölüme gelmedim .ss yayınlamadın zaten buradaLi ilham gelmiyor
Yine mi @Çiğdem- i kacirtsam hoş 12. Bolumun başında zaten kaçırıldı ama iste kurtulup yinemi kaçırılsa
Bana ver ben onu çığlığa kaçırtıyım
12.bölüme gelmedim .ss yayınlamadın zaten buradaLi ilham gelmiyor
Yine mi @Çiğdem- i kacirtsam hoş 12. Bolumun başında zaten kaçırıldı ama iste kurtulup yinemi kaçırılsa
Eğer birine verirsem whatsapp grubunu, wattpad adımı da vermem lazım12.bölüme gelmedim .ss yayınlamadın zaten burada
Bana ver ben onu çığlığa kaçırtıyım
Hayır bea bana ver derken hikayedeki ana fikirleri belirlerim gerisi sende olur misal 12.bölümde çiğdemi dilecilik yaparken paralarını çalan kişilerin peşine düşmesi kendisini mafyanın içinde bulması zorla işler yaptırılması vs gibiEğer birine verirsem whatsapp grubunu, wattpad adımı da vermem lazım
Bide nida beni gebertir lo Geçen eğer en az 40 bölüm surmezse seni gebertirim diyip terlik salladi[emoji15] [emoji15] [emoji15]
Evet burda yayinlamadim iste en son 3. Bölümü yayinladim burda 4. De yarın falan gelir 😉
Lo Çiğdem dilencilik yapmiyor ki artıkHayır bea bana ver derken hikayedeki ana fikirleri belirlerim gerisi sende olur misal 12.bölümde çiğdemi dilecilik yaparken paralarını çalan kişilerin peşine düşmesi kendisini mafyanın içinde bulması zorla işler yaptırılması vs gibi
11 bölüm sonra görüşmek dileğiyle o zamana kadar beklersin ara verdim dinleniyorum dersin soranaLo Çiğdem dilencilik yapmiyor ki artık
Ilk 11 bölümü okuman lazım onun için yani benim buraya atmam lazim 11 bölümude
İşler karışık çünkü ozellikle araya fantastiklik girince neler oluyor
Lo o zaman linç ederler beni bide unuturlar yarın yazmaya çalışcam 13. Bölümü veya 14 u senle yaparız11 bölüm sonra görüşmek dileğiyle o zamana kadar beklersin ara verdim dinleniyorum dersin sorana
Bakarız 😉Lo o zaman linç ederler beni bide unuturlar yarın yazmaya çalışcam 13. Bölümü veya 14 u senle yaparız
Bakilsin o zamanBakarız 😉