Poyraz Karayel'den Sürpriz Transfer!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16,900
Puanı
1,061
recep_aktug_yeni_roluyle_cok_sasirtacak_h15492.jpg

Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Muza Uzunlar'ın paylaştığı ve Limon Film-Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstlendiği "Poyraz Karayel" sürprizlerle dolu bir sezon finaliyle ekran macerasına ara vermişti. Kurtlar Vadisi, Kollama, Aşk-ı Memnu, Fetih 1453 gibi projelerde yer alan oyuncu-sanatçı Recep Aktuğ dizinin kadrosuna dahil oldu. Aktuğ'un, Poyraz'ın babası Adil Topal karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Poyraz Karayel, sürprizlerle dolu yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D'de!​

Vay Adil Topal belli oldu demek. :D

Recep Aktuğ ismi hiç aklımda yoktu ama kötü adam rolü için biçilmiş kaftan yani ben beğendim transferi. :D

Keşke iddia edildiği gibi Haluk Bilginer olsaydı. :(

Recep Aktuğ da iyi bir oyuncudur ve role yakışacağını düşünüyorum, ama daha iddialı bir isim bekliyordum açıkçası.

Son düzenleme:
Keşke iddia edildiği gibi Haluk Bilginer olsaydı. :(

Recep Aktuğ da iyi bir oyuncudur ve role yakışacağını düşünüyorum, ama daha iddialı bir isim bekliyordum açıkçası.
Haluk meryemin dizisinde olcak bence :)

Aa bu adam için iyi olur bu dizi aşkı memnudan sonra ortaliktan kayboldu 😱

Burcu Altın'ın fanları Poyraz'ın kız kardeşini onu canlandırmasını istiyorlar. Zaten eşi de PK'nın ilk bölümünde oynamıştı. Ekrana dönüşü büyük ihtimalle Beni Böyle Sev gibi bir diziyle olur zaten, ama gerçekleşse de fena olmaz açıkçası. :A @denizz19

Haluk meryemin dizisinde olcak bence :)

Aa bu adam için iyi olur bu dizi aşkı memnudan sonra ortaliktan kayboldu 😱
Bence Poyraz onun için daha iyi olurdu, Meryem'in dizisi elde patlayabilir. :A

Son düzenleme:
Poyraz izlemiyorum ben Burcum yeni diziyle dönsün :(
Dahil olursa izlemek zorunda kalırsın ama. :Z

Hem Poyraz'da ne varmış ki? Sektördeki en kaliteli dizilerden birine dahil olması onun için güzel olur. Gerçi ReyMaz'lı spin-off dizinin çekilmesi daha mantıklı, çünkü komediye çok daha fazla yakışıyor. :X

Çok iyi bir isim olmuş, Fetih 1453 ve Aşk-ı Memnu dizisinde itici rollerdeydi, yine öyle bir rolde olur umarım. Adam oyunculuğun hakkını veriyor.