Klasik Friends - Dizi Yorumları

Bir bitiremedim 1. sezonu. :F

Ne yapıcan 1080p'yi? 😱 @Amoureux vol183272915. :F

TWD ve Friends'i 720p indiriyorum birde 1080p indiriyorum fark yok fazla yani gereksiz bence o kadar yüksek indirmek hem adil kullanım var. :S
Her gördüğün 720,1080'i deden sanma. :A

Belli kıskaslar var ki friends'in 720psini bulamadım zaten, 94'te imkanı yok. :D Akşam yatarken koyuyorum 350kp bile sabaha kadar iniyor işte 10gb'a yakın.

Edit:
1.sezonun linki varsa atsana 4gb'lık sezon mu olur ya görüntü berbat :D Onlinedizi.co'da 720plik daha iyiydi.

Son düzenleme:
Her gördüğün 720,1080'i deden sanma. :A

Belli kıskaslar var ki friends'in 720psini bulamadım zaten, 94'te imkanı yok. :D Akşam yatarken koyuyorum 350kp bile sabaha kadar iniyor işte 10gb'a yakın.

Edit:
1.sezonun linki varsa atsana 4gb'lık sezon mu olur ya görüntü berbat :D Onlinedizi.co'da 720plik daha iyiydi.
1. sezonun zaten 720p'liği yok ki ben 7. sezondayım. :F Friends'in 1080p'liği bile var, DiziTAB'ı indir oradan rahatça indirirsin. :D

8x9

Uzun zamandır bölüm yorumu yazmıyordum ama bu bölüm için yazmalıyım. Efsenatül üstü efsane bölüm oldu yani tarifsiz bir şey. :F

Arada yıldızlar geliyor da, @sokak sanati senin Brad oğlanın geleceğini hiç tahmin etmezdim. 😱 Kapıda belirince ben şok. :D

Kare aldım bölümden:

6kYb77.jpg

Özellikle Phoebe'nin karşılayışı çok komikti, "tam tahmin ettiğim gibi". :A Okulda Ross ile "Anti Rachel" grubu kurmuşlar o kısımlar da iyiydi. Baştan sona güldürdü bu bölüm.

Joey nerdeyse konuğu gölgede bıraktı diyebilirim hamile kıyafeti giyip koca hindiyi tek başına yedi üstüne yarım turtayı götürdü. :F

Puanım: 10/10.

@ozgur2113 etiketle demiştin. :A

8x9

Uzun zamandır bölüm yorumu yazmıyordum ama bu bölüm için yazmalıyım. Efsenatül üstü efsane bölüm oldu yani tarifsiz bir şey. :F

Arada yıldızlar geliyor da, @sokak sanati senin Brad oğlanın geleceğini hiç tahmin etmezdim. 😱 Kapıda belirince ben şok. :D

Kare aldım bölümden:

6kYb77.jpg

Özellikle Phoebe'nin karşılayışı çok komikti, "tam tahmin ettiğim gibi". :A Okulda Ross ile "Anti Rachel" grubu kurmuşlar o kısımlar da iyiydi. Baştan sona güldürdü bu bölüm.

Joey nerdeyse konuğu gölgede bıraktı diyebilirim hamile kıyafeti giyip koca hindiyi tek başına yedi üstüne yarım turtayı götürdü. :F

Puanım: 10/10.

@ozgur2113 etiketle demiştin. :A
1x8'i de izledim. :A

Ama sonra o molanın yerini iyi telafi etmişsin maşallah. :D
Ozan ne yapayım çok özlemişim izledikçe izleyesim geldi durduramadım kendimi ama son sezonu haftalık izleyeceğim. :D

Asıl sen bu lezzetli çikolatayı yemeden nasıl duruyorsun şaşıyorum. :F (Madem benzetmelerden gidiyoruz. :()

Ozan ne yapayım çok özlemişim izledikçe izleyesim geldi durduramadım kendimi ama son sezonu haftalık izleyeceğim. :D

Asıl sen bu lezzetli çikolatayı yemeden nasıl duruyorsun şaşıyorum. :F (Madem benzetmelerden gidiyoruz. :()
Bende dizi çok. Ayrıca çok sevdiğim şeyi en sona bırakma hastalığı var bende. Birden fazla çeşit çikolata, bisküvi vs olduğunda da en sona hep en sevdiğimi bırakırım. :D

8x9

Brad Pitt reyizin konuk olduğu süper bir bölümdü :D Pitt'in Rachel'e bakışları filan sesli güldürdü :D

Joey'de iyiydi :D

9/10

8x24

Sonu fenaydı.

Rachel'in bebeği doğururken ki halleri filan süperdi, tam evlenilicek kadın be :D

En son da Ross'un evlenme teklif etmeye gelmesi ve yüzüğü Joey'in bulması çok fenaydı, inşallah yanlış anlaşılma olmazda Ross ve Rachel evlenirler.
10/10