Ayy yok onda vücut yok be sırf şişirme
@*YıldırıM* kiralık aşkla başka diziyi şuan kıyaslamak zaten saçma hiç kafana takma yanı biz 10 reytingi alınca konusucaz
çiğdem kiralık aşk bence yeni sezonda olmayacak@*YıldırıM* kiralık aşkla başka diziyi şuan kıyaslamak zaten saçma hiç kafana takma yanı biz 10 reytingi alınca konusucaz
@denizz19 hormonlumu diyorsun sen ayol barışa hahaha
Hormonda var bence@*YıldırıM* kiralık aşkla başka diziyi şuan kıyaslamak zaten saçma hiç kafana takma yanı biz 10 reytingi alınca konusucaz
@denizz19 hormonlumu diyorsun sen ayol barışa hahaha
tatlım sen birşeyden belliki çakmıyorsun sadece sevdiğini söyle yorum yapma bence rezil olma yaniçiğdem kiralık aşk bence yeni sezonda olmayacak
aa yeter ama şurda yorum yapalık dedik pişman ettin şaka ettiğinitatlım sen birşeyden belliki çakmıyorsun sadece sevdiğini söyle yorum yapma bence rezil olma yani
yaa barışın vucudu daha başka cnm senin dediğin gibi hormonmu var artık ne var bilemem normal vucutlardan farklı dolgulu diş gibi yani normal dişle dolgulu diş farklıdır
bu çocuğun kasları daha iyi bence
bu çocuğun kasları daha iyi bence
allah allah biz şaka yapmıyormuyuz biz ne yapıyoruz cimcimeaa yeter ama şurda yorum yapalık dedik pişman ettin şaka ettiğini
farz ediyorum ben rezil olmuyorum gülücük attım şaka yapalım
dedik yeter ama
şakanın dokuzunu kaçrma benceeallah allah biz şaka yapmıyormuyuz biz ne yapıyoruz cimcime
hacı bu adamda kas var da...iş kasla bitmiyor. yani tip lazım,bakış lazım bömer bomba gibi eleman kimse mırın kırın etmesin bence. tek göze çarpan yanı dudakları çok mor mu diyim kahverengimi öyle bir şey.rengi kaçık yani
türkleri kıyaslıyorum ben cnm yoksa yabancılarda@Çiğdem- Barışın vücudu kimseye benzemiyor mu sakin Klaus duymasın almaz yoksa seni.
vadikızını üzmeyin ya. vadici zaten alır pompalıyı dalar haşakanın dokuzunu kaçrma bencee