Dilencilerin Taşı : Çiğdem 3. BÖLÜM -

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
3. Bölüm- Yeni Yıla Yeni Öpücük-

Azeri Parlağın Biricik Bakıcısı Çiğdemden :

Ayy bu çocuk öldürcek beni yahu tamam parlak marlak tatlı matlı falan ama çok deli ya . Bugün ona bakıcılık ettiğimin 5. Günü tamam ama çocuk daha ilk günden beni kar müzesine götürdü manyak şey dondum ayol bu havada sonra bide o da yetmezmiş gibi orda kar savaşı yapmıştık sonra müzeden bizi koymuşlardı diğer günler naptığımızı söylemiyorum bile söylersem bugün ne yapacağımıza geçemem !

Bugün Bovling oynayacağız hemide bu parlağımun düşmanı -neden düşman bilmiyorum ama kız kavgası falansa düşmanı tutarim hem o da kaslı maslı bişi !- Hemide ben Enverimi kimselere vermem bide bugün kız da tavlıcakmışız beraber ! Canım bende seni başka kızlara kaptırcak göz varmı bre meteor sen gör bakayım neler yapiyim ben ...

Enverin beni alacağı kenar mahalleye 5 gündür olduğu gibi erkenden yani 10 da erkek kılığımla geldim ve Enverimi beklemeye başladım.
Biraz bekledikten sonra Enverin bana aldığı Iphone 6yı cebimden çıkardım ve Enverimi aradım. Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor diyen kafayı üşütük kızın sesini duyunca telefonu yüzüne kapattım. Ohh canımada değsin robotsan robotluğunu bil yada ses kaydiysan aman her ne haltsan işte ...

Tamam sustum ben ayol zati hep saçmaliyim ben ..

Enveri beklerken arkamda olduğunu henüz farkettiğim banklardan birine oturdum ve etrafı gözetlemeye başladım.
Biraz gözetleyince gözlerimi pörtletmek zorunda kaldım ayol 4 bank ötemde 2 sevgili neler neler yapiyiler tövbe tövbe haram lan hadi sizi geçtim size bakanada haram diyip kafamı onların bulundukları yerden çektim ve diğer tarafı gözetlemeye başladım ve yine gözlerimi pörtlettim ! Oha ayol yine 2 sevgili nerdeyse birbirini yicekler .

"Bu dünya çok değişmiş, çivisi çıktı resmen" diyip cık cıkladım ve iphone 6 mı çıkarıp Farm Heroes Saga oynamaya başladım ivit bende oynuyorum hemide 79. Leveldeyim.

5-6 leveli üst üste geçince bi keyiflendim falan yani sormayın tam bi level daha geçiyordum ki yanımda bir hareketlilik sezdim ve telefonu çantama (pardon erkek olduğum için çanta taşımıyordum alışkanlıktan öyle didim kahrolsun erkeklik yaşasın kızlık ! ) cebime koyup kafamı kaldırdım ve yanıma baktım. Tam yanıma oturana bi güzel saydırcaktım ki onu gördüm onu hani Azeri Meteorumu aşkilotamı biriciğimi ve hemen kendimi toparladım onu daha dikkatli süzmeye başladım dayanamıyorum napayım yani bu çocuğa yani süzmezsem olmaz . Kemal Tanca siyah bot,markasını çözemediğim onu ilk gördüğüm zaman giydiği beyaz kot pantolon, (Ayy anılarım depresti ayol ben bu çocuğu harbiden seviyirim hemde çok fena .) siyah üstünde "I will see you" yazan bir kazak ve Siyah bir mont vardı .

Onu süzmeyi bırakıp "Neden geç kalıyorsun sen ya senin yüzünden günah sayım arttı" dedim sesimi kalınlaştırarak.
O bana gülümseyip "Sen bana hesapmı soruyorsun Can ? Unutma senin patronun benim ben hesap sorarım ama cevaplayım bari Yıldırım ve Yiğit var benim ev arkadaşlarım bunlar beni sabah sabah sıkıştırdılar bi köşeye sorguya çektiler neden artık bizle takılmıyorsun manita falan mı yaptın diye bende seni anlattım onlara yeni arkadaş edindiğimi söyledim onlar da bana bi darıldılar atarlandılar ki sorma onlara kendimi affettirene kadar bin takla attım ve beni affettiklerinden sonra buraya geldim.Ben şeyi anlamadım nasıl günaha girdin sen kanka ?"

Ayy kankamı herkesin böyle işi olsun ...
"Bi sağ tarafa bak bi sol tarafa sonra konuşalım" dedim o da merakla kafasını sağa çevirirken ona "Hayııır sende günaha girersin sonra" dedimsemde beni dinlemedi ve önce sağa sonra sola baktı ve daha sonra gülümseyip " Ohhoo Can senle işimiz var ha bugünkü planlarımızda değişiklik yapıyorum önce kız tavlıycaz sonra bovling oynuycaz " dedi.

Ben içimden " Nayır sevgılim nayır bunu bana yapma please " diye drama yapsamda hiç bişi demedim ne de olsa adam benim patronum abi demi yani .
Sonra arabaya bindik ve bir kafenin önünde durduk. Kafeye girince boş gördüğümüz ilk yere oturduk ve menüyü inceledik (daha doğrusu ben inceledim bizim Azeri bomba etraftaki kızlara bakıp duruyordu şeytan diyiki çıkar peruğu "Ben kızım ve sanq aşığım" diyip yumul dudaklarına ama nerde ya beni sevmezse ve işimden kovarsa bu devirde kim haftada 14milyar kazanıyor ? Doktorlar bile ayda alıyor o parayı dimi yani .
Envere bakarak "Sen ne yiyeceksin ? " dedim o da etraftaki kızları kesmeyi bırakıp bana döndü ve "Şu yan masadaki kızları görüyormusun ? " dedi sağ tarafımızdaki kızlara bakarken.Kızların ikiside taş gibiydi biri esmer bomba biride sarı çiyan . Bi de hatırlarmısınız bilmem hani ben bi kadın soymuştum kokoşuktu işte o kadın gibiydiler .

"Evet gördüm de yemekle ne alaka ? " dedim.
O da gülümseyip "Esmer olanı yemeyi düşünüyorum sence ? " dedi.
Ne ajshdhdsasg ? Tövbe tövbe vooovv haram be .
"Ben menüdekilerden bir şeyleri kastedmistim" dedim ciddiyetle.
O "Haa o zaman işler değişir, ben bişey yemiycem.Guatemala Antiqua içeceğim sen ? "
What what o ne la ? Ayol ben ne biçim zenginim hiçbir içecek türünü bilmiyim .

"Ben tuvalete gidiyim sonra söylerim " dedim ve tuvalete gittim.
Tuvalette kimsenin olmadığını anlayınca telefonumu çıkardım ve kardeşim Nisayı aradım o baya anlar bu işlerden de.
Telefonu çalıyor çalıyor açmıyordu en sonunda yine bizim o sorunlu robotik ses çıkınca telefonu kapattım ve Gizemi aradım.Gizem,Selin,Melek ve Iraz , kardeşim ve benle babamdan kalma evde yaşıyorlardı. Kardeşim onlar sırf bizimle arkadaşlar ve bizi yalnız bırakmak istemiyorlar diye kaldıklarını zannediyordu ama aslında öyle değildi tamam biraz öyleydi ama asıl olan şey Onlarla evin giderlerini paylaşıyordum çünkü ben hem eve hemde kardesime yetişemiyordum.
Gizem telefonu 1938. çalışta açtı ama önemli olan açması olduğu için direktman mevzuya girdim atarlanmadim yani .

"Alo Gizem Guatemala Antiqua ne yani nasıl bişi ?" diye sordum.

O gülerek "Bende iyiyim arkadaşım sağol sorduğun için. Soruna gelicek olursak o dediğin kahve türü bildiğimiz filtre kahve yani yalnızca Starbucksçular ismini değiştirip millete kakaliyorlar " dedi.

Ohh kahveymis..
" Saol Gizemcigim akşam görüşürüz" dedim ve telefonu kapatıp Enverin yanına gittim.
"Bende o dediğinden istiyorum" dedim.

O da gülümseyerek " Tamam" dedi ve garsonu çağırdı "Bizim Guatemala Antiqualar 2 oldu " dedi.

Bu sırada yan masadaki kızları kesmeye devam ediyordu Ayy gebertirim ben o pislik kızları gül gibi çocuğu ayartiyorlar pislikler.
Aradan biraz zaman geçince onların masalarindan kalktıklarini gördüm ve içimi bir sevinç kapladı çünkü gideceklerini düşündüm ama o .... lar ( soyleyemiyorum o kelimeyi ben cici kızım .) geldiler bizim masaya oturdular.Esmer olan Enverin yanına , sarışın olanda benim yanıma.

Esmer olan " Ayy ne şeker seylersiniz siz öyle yakışıklılar sizi bu arada ben Aynur arkadaşımda Esma" dedi.
Ay ben senin Aynurunada Esmana da ne işiniz var sizin burada ....lar (dedigim gibi bin cici kızım )

Enver " Hoşgeldiniz kızlar masamiza seref verdiniz ben Enver arkadaşımda Can" dedi ve Esmer kızla sohbete daldılar.Ayy başlarım ben bunlara .

Sarışın kızda benden yüz bulmaya çalışıyordu ki onu arka tarafta buluşmaya çağırdım ve "Ben tuvalete gidiyorum " diyip kalktım.

Aradan biraz zaman geçince Esmada yanıma geldi ve bana sarılıp öpmeye çalıştı bende onu ittim ve peruğumu çıkardım " Bak kızım ben bir kızım duydun mu beni ve o içeride arkadaşın Semamıdır nedir onun götürdüğü erkekte benim aşkitom. Eger gidip bir bahane bulup o kızı da alıp defolup gitmezseniz ikinizinde üstüne o adını bile bilmediğim siparis ettiğimiz kahvelerden dökerim " dedim ve peruğumu takıp masaya gittim.

Enver o esmer kızla yalnızca sohbet ediyidi Allahtan yani o kafamdaki bin bir senaryodan biriyle karşılaşmadım.
Ben oturunca Esma geldi ve Semamıdır nedir olan kızın kulağına eğilip bişeyler söyledi ve Esmer Kız gözlerini belertti bi fena oldu ohh canıma değsin .
Sonrada Özür dileyip gittiler.

Biz de kahvelerimizi içtik ve Enver bugün moralsiz olduğu için beni Tozludenize bıraktı (asdasdiskdg Tozludereyi tozludeniz yaptım )
Bende hemen taksiye atladım ve eve gittim eve gittiğim gibi odama çıkıp Enverin bugün verdiği 10 bini kasama koydum daha sonrada bu geceki yılbaşı partisi için suslendim püslendim.
Saat 11.54 iken hazirlanmam ancak bitti. (Yani bende kokoş bi kızım aslında ama çaktırmıyim )
Odamın kapısı çalinmadan açıldı ve içeriye Melekle Selin girdiler ikiside çok telasliydilar onlara "Noldu ? " dedim bende telaşla onlarda "Havuza bir taş çocuk düştü herkes onla dalga geçiyor koş " dediler.

Bende koşmaya başladım neticede taşlar kaçmaz dimi ama.
Dışarıya çıktığımda onu gördüm havuzun içinde etrafa mal gibi bakan Enverimi çok utanmış duruyordu Ayy kıyamam etraftaki mallar (neredeyse hepsi Nisanın arkadaşları ) benim meteoruma gülüyilerdi pislikler.
Hemen Enverimin karizmasını düzeltmem gerekiyidi nasıl nasıl diye düşünürken içimden " Buldum" dedim ve havuza atladım herkes bana tip tip bakıyorlardı buna Enverde dahil.Bakislara aldırış etmeden Enverin dudaklarına yapıştım evet ben bunu yaptım ben ben daha eline erkek eli değmemiş olan Çiğdem bir erkeği öpüyordum....

Etraftan " Vavv çok şanslısın dostum " gibi sesler yükselirken 10-9-8- 7 diye birileri geriye sayiyordu ve o sayı 0 olunca tepemizde havai fişekler patladı vohooo sesleri geldi herkes havuza atlamaya başladı ve aynı şu an Enverle benim şu anda yaptığımız gibi öpüşmeye başladılar.

Enver bana karşılık vermeye başlamıstı öpüşmemiz sertleşiyordu ki o sesi duydum bir tabanca sesi herkes çığlık çığlığa kaçışıyordu bende Enverden ayrılıp tabancanın sesinin geldiği yöne baktım ve onu gördüm belalım olan Selimi elinde tabancasıyla Enverime ve bana doğru geliyidi ve "Çiğdemimi ancak ben öpebilirim benden başka hiçbir erkek ona dokunamaz dokunursa ölür " diyordu ki gözlerimiz buluştu ve bana gülümseyip tabancayı Enverime doğrulttu Hayır hayır hayır Enverimi bu gece vuramazdi daha onla vuslata ermemisken onu kaybedemezdim...

21 Bin Kişi olduk :Z

ayyyy herkesi etiketlemişsin ben yokum @cookies kendi dizimde beni etiektlemiyorsun şimdi gördüm :F:F:F

son sahnede nerden çıktı yine bu @destere :F:F:F

az bölümleri forumda kısalt bence malum uzun okumayı sevmiyorlar🙂

ayrıca @EnveR de etiket yapmamışsın başroller hariç herkes var konuda biz yokuz :F:F:F

ayyyy herkesi etiketlemişsin ben yokum @cookies kendi dizimde beni etiektlemiyorsun şimdi gördüm :F:F:F

son sahnede nerden çıktı yine bu @destere :F:F:F

az bölümleri forumda kısalt bence malum uzun okumayı sevmiyorlar🙂

ayrıca @EnveR de etiket yapmamışsın başroller hariç herkes var konuda biz yokuz :F:F:F

Lo zaten senden başka kimse okumuyorki :F

@EnveR e ben bütün yazdığım bölümleri attim :)

Seni etiketlemeyi unutmusum kız kusura bakma :bhr:

@destere her yerde :F

Watpadd de okunuyor ya yazdıkların :D
Lo ordada o kadar okunmuyor idare ediyor :)

Hem orasiyla burasi birmi ya :(
Ben burda 3700 küsür kisinin baktığı Çiğdemin zoraki evliliği, 1500 kişinin baktığı Sır dizisini yazmış insanım :(

başlar sıkıcıydı sonlara doğru açıldı. gereksiz uzatiyorsun bence gereksiz yerleri kesen daha okunur olur

Sent from my m1 note using Tapatalk

başlar sıkıcıydı sonlara doğru açıldı. gereksiz uzatiyorsun bence gereksiz yerleri kesen daha okunur olur

Sent from my m1 note using Tapatalk
Bölümü 31 aralıkta yazmıştım :)

11 bölüm yazdım şu ana kadar inşallah ilerde duzeltirim :(

Vayt yine güzel bir bölüm olmuş senin roman havası tarzında yazışını beğendiğimi daha önce dile getirmiştim :) Eline sağlık Selim çıktı yine gün yüzüne :) Bakalım Çiğdem ,SeliM'i mi tercih edecek yoksa Enver'inini mi :)

Vayt yine güzel bir bölüm olmuş senin roman havası tarzında yazışını beğendiğimi daha önce dile getirmiştim :) Eline sağlık Selim çıktı yine gün yüzüne :) Bakalım Çiğdem ,SeliM'i mi tercih edecek yoksa Enver'inini mi :)
Saol lo sende olmasan kimse bakmiyor :)

Ben diğer türlü yazamıyorum ondan dolayi böyle yazıyorum beğendiğin için saol tekrardan :)

Ilerde Edward diye biri daha giriyor senaryoya bakalım @Çiğdem- kimle olcak :)