- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Ona da el at hazırlamaya başladımEvet Seksendört'ü belirlemedin mi sen istersen ona da el atayım.
Pardon 1:47 - 3:17 oluyor @GunesinOglu
Ona da el at hazırlamaya başladımEvet Seksendört'ü belirlemedin mi sen istersen ona da el atayım.
Pardon 1:47 - 3:17 oluyor @GunesinOglu
Seksendört 0:23 - 1:40 güzel olur.Ona da el at hazırlamaya başladım
bekliyoruz cnmVideo yükleniyor.Oylama yarım saate başlar
Bir gün derken saat kaça kadar.OYLAMA BAŞLADI !
@Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Bully @Çiğdem- @OzaN @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @harzemliişah
Not : Oylama süresi bir gündür.
Not : Jüriler en çok sevdiğine 6,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 5,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Herkese başarılar
Bir gün 24 saat olduğuna göreBir gün derken saat kaça kadar.
Göksel en ortada ne güzel çıkmış öyle.OYLAMA BAŞLADI !
@Ahmad @ozgur2113 @denizz19 @Bully @Çiğdem- @OzaN @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @sokak sanati @tolgab @Billy Kane @harzemliişah
Not : Oylama süresi bir gündür.
Not : Jüriler en çok sevdiğine 6,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 5,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Herkese başarılar
Çok komik.Bir gün 24 saat olduğuna göre
Öğlen evde olamam gece açıklamak (22.00 daha uygun olur herhalde )
Çok güzel poz verdi Göksel'imGöksel en ortada ne güzel çıkmış öyle.
Tamam bir tek besalet te fire verebilirimÇok komik.
Etiketlediğin herkese kullandıracaksın ama ona göre.
Oflaya oflaya kullanıldıHaftanın ilk oy kullananlardanım bu hafta. Geçen haftaya göre kararlarım daha kolay oldu.
- Göksel, bu hafta seni zorlayan bir rakibin yoktu. Hem şarkın çok iyi, hem seslendiren iyi.
- Hande Yener, geçtiğimiz senenin -bu sene de olabilir- çok duyduğumuz şarkısını kullanmışsın. Bence artık Kırmızı, Havaalanı düzeylerine çıkmalısın. Bu şarkı yerine Naber, Ya Ya Ya, Hasta daha iyi seçeneklerdi bence. Yine de seveni çok olacağını düşünüyorum.
- Serdar Ortaç, elinde hala çok iyi şarkılar barındırıyorsun. Çok rahat son 3'e kalacağını düşünüyorum.
- Atiye, yanında Teoman'ın olması avantaj getirecektir sana. Şarkı da güzel. Bir puan daha fazla vermek konusunda kararsızım.
- 84 ve Burcu Güneş haftanın elenme adayları sizsiniz. Ben Burcu Güneş'in artık -kullandı mı bilmiyorum- Oflaya Oflaya ve Çıkmaz Sokaklar'ı kullanmasının zamanı geldiğini düşünüyorum.
Kalan altılıdan Göksel, Hande Yener ve Serdar Ortaç'ın daha güçlü olduklarını düşünüyorum. Tabi yine de sürprizlere açığız, bakalım.
Bana 1 puan gelmiş anladım.@berkann beğendin mi beğenmedin mi onu söyle senin mantığınla gidersek tüm iyi parçalarım biter finale hiçbir şarkım kalmaz.
Oylarımı kullandım beş arkadaşa da başarılar diliyorum artık başka yapacak bir şeyimiz yok bu saatten sonra.
@ozgur2113 @Bully @Çiğdem- @OzaN @Ahmad
Elimden geldiğince adil bir oylama yaptığımı düşünüyorum şarkıların hepsi iyi ama bizim için oylamada daha iyiler sıralamada daha iyi puan almak durumunda malum.
Onu nereden çıkardınBana 1 puan gelmiş anladım.
Teşekkürler yine de, biliyorum 5 üzerinden puanlamak çok zor.