kemal öldü o ihtimal ortadan kalktı; cidden çok çarpıcı oldu@-KADİR- valla kestirmek güç ama Kemal'in olmaması gerektiğini düşünüyorum başka biri Olmalı bence ama fikrim yok![]()
kemal öldü o ihtimal ortadan kalktı; cidden çok çarpıcı oldu@-KADİR- valla kestirmek güç ama Kemal'in olmaması gerektiğini düşünüyorum başka biri Olmalı bence ama fikrim yok![]()
ölmedi hepiniz göreceksiniz.kemal öldü o ihtimal ortadan kalktı; cidden çok çarpıcı oldu
Onu ben keyfi açtımölmedi hepiniz göreceksiniz.
Olmemis olabilirdide eee konusu acilmis dizide ayrilik yasandi
Yahu az izle bırak totali ab'yi ya bir kere de gerçekten hissederek izleyin dizileri.Totallik başladı.![]()
Bu üvey babayı hiç sevmedim.Yahu az izle bırak totali ab'yi ya bir kere de gerçekten hissederek izleyin dizileri.![]()
Bakalım artıkGüzel gidiyor şuanda 23. dakikadayım bence o kız bizim kızı evine alacak.![]()
ben bakamadım ama az sonra bakacamYarın akşam 21:00'da tüm gözler ATV ekranlarında olacak. D
o zaman listenin başına kemal yazılır hemen çıkmasada ilerleyen bölümlerde çıkabilirOnu ben keyfi açtım![]()
Çok güzel dizi helal olsun kardeşim iyikide tavsiyeetmişsin 2. bölümü izliyom şuan.@EFE UYSAL ne yaptın![]()
Hahaha sana seveceksin dediysem seveceksin benden boş dizi çıkmazÇok güzel dizi helal olsun kardeşim iyikide tavsiyeetmişsin 2. bölümü izliyom şuan.![]()
Cemreyede çok üzüldüm.Hahaha sana seveceksin dediysem seveceksin benden boş dizi çıkmaz![]()
aga 3. bölümde çok iyi işin garibi 4. bölümde bomba gibi olacak gerçekten sağlam diziÇok güzel dizi helal olsun kardeşim iyikide tavsiyeetmişsin 2. bölümü izliyom şuan.![]()
İzlicem hepsini.aga 3. bölümde çok iyi işin garibi 4. bölümde bomba gibi olacak gerçekten sağlam dizi
Üvey babadan kurtulamadık.😡😡😡Hahaha sana seveceksin dediysem seveceksin benden boş dizi çıkmaz![]()
Ben hiç üzülmemistim beter olsun .ssCemreyede çok üzüldüm.![]()