Pretty Little Liars’ın 6.Sezon Fragmanı Yayımlandı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
pretty-little-liars1.jpeg

ABD'de ve ülkemizde de ilgiyle takip edilen Pretty Little Liars’ın 6.Sezon fragmanı sonunda yayımlandı!

Başrollerinde Ian Harding, Shay Mitchell gibi isimleri barındıran ünlü dizi, fragmandan anlaşılacağa üzere seyircilere bu sezon zor ve sert bir sezon geçirecek.

@destere @Forumdash @Çiğdem- @xemrexxx

böyle harika konuların devamını bekliyoruz @Harunnn60 :)

fragman süper sanırım @xemrexxx nin totosu yere yakın monası aklını yitirmiş sallanıp duruyor :) korku filmlerindeki ruhlaşmış kızlara benziyor :)

Destere o kadar başlayın dedi sen başlamadın şimdi nerden aklına geldi izlemek :D
ben ne zamandır izlemek istiyordum fırsat bulamıyordumkı sezonları çoktu benimde 20 dizim oluyordu oyüzdn türkçe versiona baktım zaten normalde bakmazdım türkçe versionda kötü çıkınca yabancıya iştahım kabardı türkçe version sayesinde pll e çok geniş bir kitle olusucak gibi vlla türkiyeden :F:F:F

ben ne zamandır izlemek istiyordum fırsat bulamıyordumkı sezonları çoktu benimde 20 dizim oluyordu oyüzdn türkçe versiona baktım zaten normalde bakmazdım türkçe versionda kötü çıkınca yabancıya iştahım kabardı türkçe version sayesinde pll e çok geniş bir kitle olusucak gibi vlla türkiyeden :F:F:F
Destere o kadar başlayın dedi sen başlamadın şimdi nerden aklına geldi izlemek :D
çiğdem yerli calebı bekledi belki soyunur da birkaç şey görür diye ümitlendi ama caleb beklediği gibi çıkmayınca yabnacı versiyonua başladı :A

Bana benziyorlar gibi geldi :D
Hannoş ve @Çiğdem- karşılaştırilamaz bence.
İkisi de farklı kulvarlarda :)

Ama eda ece ile Hannoşu karşılastirabiliriz cidden benziyorlar :)
hannoşuma ne hakaret ediyon ağzını yüzünü kırarım senin :bağır:
sarışın tarzım alisonu andırıyor yüz hatlarımızda çok benziyor bence
benden iyi alison olurmuş gerçi hayalet gibi dolaşıyor öldümü kaldımı belli değil ama benziyoruz gerçekten :F:F:F