- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Olursun olursunNeyse benim uykum geldi. Hadi iyi geceler. Belki sagimdan kalkarımda geçer tribim.ss
harika bir seçim cnm😉😉😉 kıskananlar çatlasınBu hafta, 2006 yılına damgasını vuran Mesafe albümünün oldukça ses getiren çıkış parçası "Sor" ile karşınızdayız.
@OzaN'ın tam puanına talibiz.
@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM*
Sen kal ölene kadarBu hafta hangi şarkıyı kullansam acaba. Kafam karıştı baya. Önerileri bekliyorum.
Kaliteden anlayan insanın hali de bir başka oluyor cidden.harika bir seçim cnm😉😉😉 kıskananlar çatlasın
Kal Ölene Kadar'ı ben de düşünüyorum ama aklımda Hangimiz, Aklımı Geri Ver de var. Hatta Ölürüm Hasretinle'yi bile kullanabilirim.Sen kal ölene kadar
ölürüm hasretimle çeyrekten önce kullanılmamalı kesinlikle son 3 e kalmalı hatta finallikKal Ölene Kadar'ı ben de düşünüyorum ama aklımda Hangimiz, Aklımı Geri Ver de var. Hatta Ölürüm Hasretinle'yi bile kullanabilirim.
Ay zaten tüm şarkılarım belli kalırsam Ölürüm Hasretinle ve Dokunma'yı sona saklıyorum. Ama yine de aklımı çalıyor bir yandan.ölürüm hasretimle çeyrekten önce kullanılmamalı kesinlikle son 3 e kalmalı hatta finallik
Kal Ölene kadar ı vadikızı da çok severKal Ölene Kadar'ı ben de düşünüyorum ama aklımda Hangimiz, Aklımı Geri Ver de var. Hatta Ölürüm Hasretinle'yi bile kullanabilirim.
Hangimiz ve Aklımı Geri Ver hakkında ne düşünüyorsun?@ozgur2113 Kal Ölene Kadar güzel şarkı ben iyi puan veririm ama iyi düşünmen Lazım tabi
Aha bak sevenler artıyor kullanırım bu gidişle.Kal Ölene kadar ı vadikızı da çok sever