MusicSurvivor 3.Sezon | 10.Hafta Sonuçları

Oğuzhan Koç'un Serdar Ortaç'la kıyaslanması cidden gülünç.

Serdar Ortaç Türk Pop Müziği'nin en önemli 4 isminden biridir Tarkan, Mustafa Sandal ve Kenan Doğulu ile birlikte. Bu 4 isim 90'lı yıllardan beri piyasada ayakta kalmayı başarmış isimlerdir.

Sana göre iyi şarkı yapmıyor olabilir ama başarısını inkar edemezsin.
fazla söze gerek yok cnm :A:A:A
zVRp7R.jpg

Serdar'ın olayı eğlendirmek zaten Türk halkını iyi analiz etmiş. :A Onun kadar eğlenceli şarkılar yapabilen başka biri yok. :D

Konserleri dibine kadar dolu olur ben Serdar sevmem diyenler bile gizlice Serdar dinlerler. :A

Ben şarkı sözlerini de çok beğeniyorum bir Poşet yüzünden adı çıktı adamın. :A

Yalnız bu şarkıyı iyi yazmış. 90'lı yılların şarkılarından. Aşkın Nur Yengi'nin yorumu da muazzam tabi. Pek bilnmeyebilir bu şarkı ama sağlam şarkı. :)

Aynen öyle işte olay budur Türk Pop Müziği'nin gerçek kralları. :A
mustiyle serdar 90lı yıllarda olmasaydı eğer türkçe pop diye birşeymi kalıcaktı ortada bunların müzik dünnyasına katkılarını anlatmaya çalıssak nefesimiz yetmez en basit örneği şuan kendini ünlü sananların yarısı musti besteleriyle yarısıda serdar besteriyle ünlü olmuşlardı bu adamların şarkı sözleirne laf ediliyorda şuankı ünlüyüm diye takılanların yarısı musti yarısıda serdarın beteriyle ünlenmişlerdi
adları bile anılmazdı şuan :F:F:F
şimdi ortada gezinen şarkıcılar varsa türk müziği bu durumdaysa
bu adamlardır mimarı eğer 90lı yıllarda bu adamlar olmasaydı şuan ne müzik kalırdı ortada nede o kendini birşey sanan ünlüler:A:A:A

Yalnız bu şarkıyı iyi yazmış. 90'lı yılların şarkılarından. Aşkın Nur Yengi'nin yorumu da muazzam tabi. Pek bilnmeyebilir bu şarkı ama sağlam şarkı. :)
Serdar yapar da ben sevmez miyim gerçekten harika olmuş. :D

Dinleyince hatırladım şimdi şarkıyı sayenden listeme aldım dinlerim artık sık sık. :A

mustiyle serdar 90lı yıllarda olmasaydı eğer türkçe pop diye birşeymi kalıcaktı ortada bunların müzik dünnyasına katkılarını anlatmaya çalıssak nefesimiz yetmez en basit örneği şuan kendini ünlü sananların yarısı musti besteleriyle yarısıda serdar besteriyle ünlü olmuşlardı bu adamların şarkı sözleirne laf ediliyorda şuankı ünlüyüm diye takılanların yarısı musti yarısıda serdarın beteriyle ünlenmişlerdi
adları bile anılmazdı şuan :F:F:F
şimdi ortada gezinen şarkıcılar varsa türk müziği bu durumdaysa
bu adamlardır mimarı eğer 90lı yıllarda bu adamlar olmasaydı şuan ne müzik kalırdı ortada nede o kendini birşey sanan ünlüler:A:A:A
Kız ne güzel yazmışın öyle ya imzamı atıyorum sonuna kadar başka da diyecek söz yok. :A

Bir sürü yeni yetme çıktı evet ama gerçek krallar belli. :D

İlyas Yalçıntaş'ın sesini beğeniyorum inşallah sağlam bir albümle gelir en kısa zamanda. :)
İçten söylüyor, o nağmeler desen mükemmel. Mütevazi, "starım" havalarında değil. İyi yerlere gelmeli zaten. Böyle sesler kolay bulunmaz. Umarım kendisini çok iyi yerlerde görürüz. :)