- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
rica ederim cnm ama sen bana çok cimri davranıyorsun biş aşkı melekelrden çaldık ilk 3 dısı oflaya oflaya 2.sıranda rahat olmalıydı yanı ens evdikleirn olsa tam hakkı olan puanları bence çıkarmıyorsun bir cimrilik bize karşı söz konusu yaa cebinde akrep var hemde 5 taneTeşekkürler Çikordekçim @Çiğdem-
Ayy pislikRahat birincilik bekliyordun noldum demeyecen işte nolacam diyeceksin.
Sağol Özgürcüm@ozgur2113 'ün puanları :
6 puan: Göksel
5 puan: Serdar Ortaç
4 puan: Hande Yener
3 puan: Atiye
2 puan: Burcu Güneş
1 puan: Emre Aydın
Daha iyi şarkılar çıkmış demek 4 puan az mı saftirikrica ederim cnm ama sen bana çok cimri davranıyorsun biş aşkı melekelrden çaldık ilk 3 dısı oflaya oflaya 2.sıranda rahat olmalıydı yanı ens evdikleirn olsa tam hakkı olan puanları bence çıkarmıyorsun bir cimrilik bize karşı söz konusu yaa cebinde akrep var hemde 5 tane
Güzel böyle devam.Puan Durumu :
1. Göksel 2. Serdar 3. Burcu 4. Hande 5. Atiye 6. Seksendört 7. Emre
Haha işte gör ne kadar yapmacığım ama sen demeden fark edip değiştirmiştim yetişemedim.Bir de yazabilseydin.
az normalde ilk 2 rahat vermeliydin bana hak ettiğim değeri göstermiyorsun ben beğeniyorsam eğer yapıştırıyorum zirvelik puanları ama hande hanım aynısını yapmıyor bunuda defterimize yazıyoruz en sevdiğinde olsa sen kafandakı puanı bize vermeye çekiniyorsun anlaşılan ama hakkı olmadını bence sende farkındasınAyy pislik
Sağol Özgürcüm
Daha iyi şarkılar çıkmış demek 4 puan az mı saftirik