Yıldızlar Yarışıyor Kuralları

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,038
Puanı
1,061
Her yarışmacı 11 adet performans gönderecek; performanslar haftaya çarşamba gününe kadar gönderilecek (8 gününüz var) ve 4 dakikayı aşmayacak.

Performanslar gönderilirken hangi hafta kullanılacağı belirtilerek gönderilecek. Yani kaderiniz kendi elinizde olacak, istediğiniz şekilde strateji yapabilirsiniz sıralamada.

Puanlamada jürilerin puanları x2 olarak alınacak, elenen yarışmacıların puanları da X0.5 olarak alınacak.

14 kişi ile başlayan yarışmada ilk 2 hafta 5 kişi; 12 kişi kalınca 4 kişi; 9 kişi kalınca 3 kişi ve 6 kişi kalınca 2 kişi final puanı alacak.

Yarışmada 3 adet joker olacak;
İsteyen yarışmacı seçtiği bir jürinin puanın x3 katını alabilecek bir haftalığına.
İsteyen yarışmacı final puanlarının x3 katını alabilecek bir haftalığına.
Son 9 kişiye kalanlar film jokerine sahip olabilecek. İstediği bir hafta seçtiği oyuncunun herhangi bir filmdeki performansıyla yarışabilecek.

Elenen yarışmacı kullanmadıysa jokerlerini istediği birine devredebilecek.

Son 3 kişi kaldığında 1 kişi geri dönecek ve final turu başlayacak.

Oylarını ilk kez göndermeyen kişinin 2 jokeri elinden alınacak; 2.kez göndermezse kalan son jokeri ve en yüksek puan veren jürinin oyu alınacak. 3.kez göndermediğinde en çok puan veren 3 jürinin oyu geçersiz sayılacak ve 4.de yarışmacı elenecek. Bu kural herhangi bir yarışmacıyı aşağılama ya da hakaret etme durumlarında da geçerli olacak.

Stars-horz.jpg

not: kuralları okuduğunuzda konuyu beğenin ya da yorum yazın da anlaşıldığını anlayayım :X

@Çiğdem- @vadikızı @ozgur2113 @denizz19 @-potterhead- @Billy Kane @Mr.At @HachiKo @sokak sanati @Bully @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @yatutarsa @EFE UYSAL @Tzira @adımutlulukk

Son düzenleme:
Ne uzunmuş be gece gece zor okudum. :F

Neyse çoğu kural iyi herkese başarılar. :D

Ay ne kadar melunca kurallar var öyle. :A

@xemrexxx totoşu bir şey soracam oylarını göndermeyenlerin jokeri elinden alınacak demişin ya diyelim ben tüm jokerleri harcadım o zaman nolacak. :D Kullandığım jokerler boşa mı gitmiş olacak?

Ay ne kadar melunca kurallar var öyle. :A

@xemrexxx totoşu bir şey soracam oylarını göndermeyenlerin jokeri elinden alınacak demişin ya diyelim ben tüm jokerleri harcadım o zaman nolacak. :D Kullandığım jokerler boşa mı gitmiş olacak?
aşama aşama yazmışım jokerler kullandıysa jürilerin puanları sayılmaz yazdığım gibi :D 4 kere göndermediğinde değil 3 kere göndermediğinde elenirsin:D

aşama aşama yazmışım jokerler kullandıysa jürilerin puanları sayılmaz yazdığım gibi :D 4 kere göndermediğinde değil 3 kere göndermediğinde elenirsin:D
Peki final puanları musicsurvivor sistemi gibi mi olacak 1.olan 3, 2.olan 2 gibi mesela :D

illa 4 dakika olmak zorunda değil dimi 2 dakikada olur istersek :D
Şimdi daha iyi anladım gibi. :D
bu arada son kuralın bir kısmı @Çiğdem- den kurtulmak için çiğdem behlül-bihter sahnelerini görüp mutlaka laf edecektir berene böylece jokerleri gidecek sonra da puanları silinecek kıskançlığına kurban gidecek çirkin:A

Peki final puanları musicsurvivor sistemi gibi mi olacak 1.olan 3, 2.olan 2 gibi mesela :D
son 4 kişi kaldıktan sonrası sürpriz daha açıklamıyorum :A

ya bir şey sorucam , şimdi benim kullandığım bir sahneyi başkası da kullanabilir mi ?
Kullanır niye kullanamasın mesela ikimiz de aynı hafta Kuzey Güney'den aynı sahneyi koyuyoruz ayrı ayrı Kıvanç ve Buğra'yı değerlendirirler yani. :D