Asi Tayfa 2.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,373
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
2.Bölüm
Gizemli yatsı katliamı
Mahmut fırınoğlu ve adamları yalıkavak belediyesini basacakten polis daha önce davranıp Hüseyin amirle beraber bodrum Ahlak şube ve Asayiş şube haberleri alıp basar ve o polisin peşine düşüp onuda yakalar ailesiyle beraber
Ama bir anda gece olur Yatsı zamanında bilinmeyenler bir anda katliam yaparlar yukardan başlayıp ama yakaladıkları adamlar ölü bulunur bir pusu sırasında ama kimse görmemiş

Sahne 2
Ahlak şubede görevli ekibe sürekli tehdit mesajları gelir ve bu tehditten er geç istanbulda etkilenicektir telefonlara ve bir çocuk esirgeme kurumunu basan gizemli kişiler herkesin kafasını keser ve öldürür ve paranparça yapıp çöplüğe gömer ve çöplüğü yakar yurduda yakar

Sahne 3
uyuşturucu çetesini destekliyen bir polis ve ekibini bulmaya giden vedat müdür ama kötü bir olaya şahit olurken onu öldürecekten ekip gelir ve adamlar yakalanır uyuşturucu çetesinin başı yakalanır

Sahne 4
Gizemli kişiler sorgu odasına ve nezarathaneye nişan alır yatsı sırasında ve suçluları öldürür.
Gizemli kişi Asayiş ve Ahlak şubeden önce bulmaya çalışır
Ama hedeflerinde artık hedefi bütün polis teşkilatı
beni sattın seni öldürecem diye tehdit gelir vedat müdür ve ailesine

Sahne 5
Gizemli kişi bu iş bitmedi daha yeni başladı Tuğçe Amir ve ekibi bir araba gelip kurtarır onları

Sahne 6
Camiye bıçaklı saldırı olur imam ölür ve doğal gaz sızdırıyordur ve karanlıktan korkan birisi çakmak açar ve patlama meydana gelir.
aynı anda tabutun içinden gizemli kişiler mezarlıktada pusu kurar ve herkesi öldürür ve gömüp yakar mezarlığı
2.bölümün sonu
@beyazsoy @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @yatutarsa

hahah ayy vlla geçmiş senaryolarından esintiler sunmuşsun cnm şu sahne eski performansını anımsattı bana :F:F:F

ve bir çocuk esirgeme kurumunu basan gizemli kişiler herkesin kafasını keser ve öldürür ve paranparça yapıp çöplüğe gömer ve çöplüğü yakar yurduda yakar

@xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci @cookies

hahah ayy vlla geçmiş senaryolarından esintiler sunmuşsun cnm şu sahne eski performansını anımsattı bana :F:F:F

ve bir çocuk esirgeme kurumunu basan gizemli kişiler herkesin kafasını keser ve öldürür ve paranparça yapıp çöplüğe gömer ve çöplüğü yakar yurduda yakar

@xemrexxx @Harunnn60 @gözlemci @cookies
Geçmişten bir mazi :D iyidi bu valla :) Hayır kanıt bırakmadı iyimi ne çöplük kaldı ne yurt hadi çöplüğü yaktıda yuttan ne istedi acaba :)

Bu arada bölüm idare eder olmuş emeğine sağlık :) Karanlıktan korkan birinin çakmak yakması ne kadar enterasan :D yakacak birşeymi bulamamış :()

Geçmişten bir mazi :D iyidi bu valla :) Hayır kanıt bırakmadı iyimi ne çöplük kaldı ne yurt hadi çöplüğü yaktıda yuttan ne istedi acaba :)

Bu arada bölüm idare eder olmuş emeğine sağlık :) Karanlıktan korkan birinin çakmak yakması ne kadar enterasan :D yakacak birşeymi bulamamış :()
ahh eskiden pompy senaryoları çok ilgi görüyordu beni destereyi seni ne hallere sokuyordu senin bazı yerlerini kesip yemeğe katıyordu hahahah :F:F:F

Pompy 'nin ağzından yeni bir dizi yazıcam hatta çığlığın yeni versiyonunu pompy şivesine göre yazıcam :A
ahh senin çığlık senaryonda ilk sezonu efsaneydi @xemrexxx ben @cookies @destere bir çok üye vlla maskeli katil kim diye anket açmıstın işi gücü bırakıp onu düşünüyorduk rekor yorum alıyordu bölümler @Harunnn60 yorumları okumaktan forumdan çıkıp yatmıyordu
:F:F:F

ahh senin çığlık senaryonda ilk sezonu efsaneydi @xemrexxx ben @cookies @destere bir çok üye vlla maskeli katil kim diye anket açmıstın işi gücü bırakıp onu düşünüyorduk rekor yorum alıyordu bölümler @Harunnn60 yorumları okumaktan forumdan çıkıp yatmıyordu
:F:F:F
Çiğdem kapıyı açtığında karşısında maskeli katil'i görür, önce sessiz olur fakat çığlığı bastığı anda maskeli katil onu önce yakalar daha sonra boğazını keser sandığın içinekoyar sandığı kargo firmasına verir ve çiğdem'in yakın dostu haruN'a gönderir daha sonra kargo firmasınıda yakar :A Firma yansada sonra sandık Harun'un evine ulaşır,sandığı açıp çiğdem'in ölsünü gören harun'un evi birden yanar maskeli katil orayıda yakmıştır :A

@Çiğdem- ve @Harunnn60 size özel pompyce Çığlık :A

Çiğdem kapıyı açtığında karşısında maskeli katil'i görür, önce sessiz olur fakat çığlığı bastığı anda maskeli katil onu önce yakalar daha sonra boğazını keser sandığın içinekoyar sandığı kargo firmasına verir ve çiğdem'in yakın dostu haruN'a gönderir daha sonra kargo firmasınıda yakar :A Firma yansada sonra sandık Harun'un evine ulaşır,sandığı açıp çiğdem'in ölsünü gören harun'un evi birden yanar maskeli katil orayıda yakmıştır :A

Hahah :F

Bak sana söylüyorum Çığlık dizisini tekrardan başlat :D iyi reyting alırsın

Hahah :F

Bak sana söylüyorum Çığlık dizisini tekrardan başlat :D iyi reyting alırsın
aaaaa sen bir bölümde harunu ortadan ikiye ayırmıştın maskeli katil yani sonrada diyordunkı haruna belki yine diziye dönebilirsin ölmemiş olabilirsin diyordun hahahah :F:F:F