Hayaller hayaller, Denizcim seni gönderecek sümüklü böcek Çiğdem.bence sen gidiceksin cnm birazdan kıçına tekmeyi basıcak @denizz19 sırf seni kovan kendisi olmak için sunucu olmuş
Hayaller hayaller, Denizcim seni gönderecek sümüklü böcek Çiğdem.bence sen gidiceksin cnm birazdan kıçına tekmeyi basıcak @denizz19 sırf seni kovan kendisi olmak için sunucu olmuş
ben kovulmam kendim çeker giderim diyorsun yani @denizz19 sen kovamazsın beni @GunesinOglu ben kendim istifa ediyorum diyeceksin birazdan bu sunucu oyunu bu yüzdenBilemeyiz @Çiğdem- her an herkes elenebilir bu yarışta hazırlıklı olmak Lazım
Sümüklü böcek, Sümüklü Çiğdem.ben kovulmam kendim çeker giderim diyorsun yani @denizz19 sen kovamazsın beni @GunesinOglu ben kendim istifa ediyorum diyeceksin birazdan bu sunucu oyunu bu yüzden
sen nesin beee sidikli efeSümüklü böcek, Sümüklü Çiğdem.
hadi bee ordan boncuk gözlüme kurban ol sensen nesin beee sidikli efe
ozaman yapıştır gitsin aklı başına gelsin
Bende oylarımı kullanmadım.ozaman yapıştır gitsin aklı başına gelsin
İLK ÜÇÜMDE FAVORİ GÖSTERDİM SENİ BELKİDE TEK BEN GÖSTERMİŞİMDİR YORUM YAPANLARDAN büyük halflerle belirtelimBende oylarımı kullanmadım.
Kaç kişi favorilerini gösterdide 3 kişi.İLK ÜÇÜMDE FAVORİ GÖSTERDİM SENİ BELKİDE TEK BEN GÖSTERMİŞİMDİR YORUM YAPANLARDAN büyük halflerle belirtelim
yarrışmacıların sunucu olmaması alzımdı şimdi sana verdiğim 1 puanın ne heyecanı kaldı şok geçiremiceksin@HachiKo oy kullanmak için son 22 dakika
Bende 1 verdim.yarrışmacıların sunucu olmaması alzımdı şimdi sana verdiğim 1 puanın ne heyecanı kaldı şok geçiremiceksin