Diğer Dominion 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bilim kurgunun kanalı Syfy'da gelecek yıl başlayan ve kendi izleyici grubunu oluşturan Dominion, ikinci sezonuna bu hafta merhaba dedi.

Dizinin ikinci sezonu 13 bölümden oluşacak.

Sezon boyunca diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

Bölüm süperdi :love1:

Dominion 2. Sezonuyla çağ atladı 😱
Ilk bolumlerini hatirliyorumda cizgifilm gibiydi :)

Bölüm aşırı akiciydi hemen bitti bişi anlamadim :)
konunun açılmasını bekliyorum 4 kişiyiz @OzaN seni bekliyoruz 2. sezon konusunu aç çabuk :F:F:F
2x1 i izledim :D mikail,cebrail,azrail maşallah ramazan ramazan çarpışıyorlar melekler biribirne düşmüş :F @MelankoliK @Mr.At tam çiğdemin fantezilerine uygun seçmişler mikaili :F

Hep Çiğdeme çalışıyor bu yabancılar zaten :X
ay y ok bu sefer bize de çalışıyor bak bu da azrail oluyor @destere geçen sene gelsin canımı alsın gıkım çıkmaz demişti :A
Uriel1.jpg

Y.Dizide bu isimler mi kullanılıyor ?
Allah günah yazmasın konusu şu şimdi dizinin: Allah insanların içine düştüğü kötü duruma alınarak terk edip gitmiş şimdi mikail (michael) ile cebrail (gabriel) böyle savaşa giriyor mikail insanların yanında, cebrail meleklerin yanında iki tür biribirini yok etmeye çalışıyor bire de azrail varr canım benim :bhr: iki melek arası çift taraflı çalışıyor ikisine de onlardanmış gibi gözüküyor sonra alex var bu parlak alex oğlan seçilmiş kişi vücudundaki dövmeler falan bir şeyler anlatıyor çözülürse dövmelerde yazılanlar Allah dönecek :D @Mr.At

Allah günah yazmasın konusu şu şimdi dizinin: Allah insanların içine düştüğü kötü duruma alınarak terk edip gitmiş şimdi mikail (michael) ile cebrail (gabriel) böyle savaşa giriyor mikail insanların yanında, cebrail meleklerin yanında iki tür biribirini yok etmeye çalışıyor bire de azrail varr canım benim :bhr: iki melek arası çift taraflı çalışıyor ikisine de onlardanmış gibi gözüküyor sonra alex var bu parlak alex oğlan seçilmiş kişi vücudundaki dövmeler falan bir şeyler anlatıyor çözülürse dövmelerde yazılanlar Allah dönecek :D @Mr.At
Tövbe est. değişik :D

Cinsellik var galiba destere baktığına göre?

ay y ok bu sefer bize de çalışıyor bak bu da azrail oluyor @destere geçen sene gelsin canımı alsın gıkım çıkmaz demişti :A
Uriel1.jpg
@xemrexxx bu azrail falan değil bu lucifer :F:F:F
tanrının cehenneme kapattığı oğlu süpernaturalda bunu şey canlandırmıştı the retrnedten jack canlandırmıştı yani erkek oyuncu
ama bu dizide nedense bu karakteri kadın oyuncuya vermişler ve karakteride batırmışlar süpernaturalde dünyaya bela açan kişi luciferdi tanrının cehenneme kapattığı başmeleklerden biriydi
gabriel ise insanların yanında yer alıyordu onları koruyordu
michaelde sadece tanrının verdiği görevi düşünüp luciferle dövüşmek için insanları oda biraz incitiyordu bu dominionda çok farklı anlatılıyor konu bu baş melekleri en iyi şekilde 5.sezonda süpernatural işlemiştir :F:F

tanrının cehenneme kapattığı oğlu süpernaturalda bunu şey canlandırmıştı the retrnedten jack canlandırmıştı yani erkek oyuncu
ama bu dizide nedense bu karakteri kadın oyuncuya vermişler ve karakteride batırmışlar süpernaturalde dünyaya bela açan kişi luciferdi tanrının cehenneme kapattığı başmeleklerden biriydi
michaelde sadece tanrının verdiği görevi düşünüp luciferle dövüşmek için insanları oda biraz incitiyordu bu dominionda çok farklı anlatılıyor konu bu baş melekleri en iyi şekilde 5.sezonda süpernatural işlemiştir :F:F
kızın adı uriel türkçeye azrail olarak çeviriliyor :F

kızın adı uriel türkçeye azrail olarak çeviriliyor :F

Bende azrail diye biliyorum kızı :)

Ah ah böyle azraile can kurban :)