Çığlık 18.Bölüm

Çok güzel bir mesaj :)Teşekkürlerimi sunuyorum bu iyiydi.

Aa sus bakiyim sen ne ölmesi .ss daha kara doğumgünündeki gibi (forumda yazmamistim ama elimde vardi böyle bolumler )dunyayi katiller bascak bizde kaçacagiz ormanın içine :Z
Daha ölmek yok yola devam :Z

İnşallah 😉 :Z :Z
Sende her yaz tatile gidiyosun maşallah :)
Dizideki ana karakterler dışındaki 5 kişi ölecek :) Yerine 3 kişi girecek :) Cuma daha net birşeyler olur.

@aserat54 @Ice_Cool_23 @Nisa @eros @Yiğitt @sürgünüm @Harunnn60 @vadikızı okumak isteyen bir göz atabilir :)

Son düzenleme:
İyi bir başlangıç olmuş, ama biraz kısa. Gelecek bölümler biraz daha uzun olabilir. :)

Bu arada üzülme @cookies, belki de Alper ölmemiştir ve @gözlemci'nin başka bir planı vardır, bekleyip görmek lazım. :X

Son düzenleme:
İyi bir başlangıç olmuş, ama çok kısa. Gelecek bölümler biraz daha uzun olabilir. :)

Bu arada üzülme @cookies, birlik de Alper ölmemiştir ve @gözlemci'nin başka bir planı vardır, bekleyip görmek lazım. :X
İnşallah lo ölmek için daha çok gencim ayol bu senaryoya katkim büyük benim @gözlemci bilir eski sevgilime (katildi) nelet neler yapmıştım :A sonra nisayla sevgili olmuştum falan :bhr:

Son düzenleme:
@Nisa where are you beni öldürüyollaa burda kız dul kalcan senaryoda .ss

Tabiki :bhr:

Zaten sonu çok kötü bitmisti herkes beni öldü sanmıştı ama bilmiyorlar ki asıl ölen katilin ta kendisi :)

Ama ilk bölümlerdeki gibi heyecanli olsun 2. Sezonu pek sevmemistim yani tabiki sevmistim ve heyecanla bekliyordum ama bölümler kisalmaya başlamıştı sonlara doğru :)
Ayrıca : Dolap[emoji173]Ben

Tabiki :bhr:

Zaten sonu çok kötü bitmisti herkes beni öldü sanmıştı ama bilmiyorlar ki asıl ölen katilin ta kendisi :)

Ama ilk bölümlerdeki gibi heyecanli olsun 2. Sezonu pek sevmemistim yani tabiki sevmistim ve heyecanla bekliyordum ama bölümler kisalmaya başlamıştı sonlara doğru :)
Ayrıca : Dolap[emoji173]Ben
Ne dolapmış yaww :D yazacamda bakalım devamı niteliğindemi olur bilemem :) Yine sizler olursunuz içerisinde.