8 Temmuz 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

İnan ki izledim, ama beğenmedim. Beğenenlere saygım var, ama bence kötü diziler.
Beğenenlere saygın olsa gereksiz dizi demezsin. Benim de beğenmediğim bir sürü dizi çıkıyor ama hiçbir zaman mesajlarımda gereksiz, kalitesiz gibi yorumlar yapmadın. Çoğu yorumunda bunu görebiliyorum.

Beğenenlere saygın olsa gereksiz dizi demezsin. Benim de beğenmediğim bir sürü dizi çıkıyor ama hiçbir zaman mesajlarımda gereksiz, kalitesiz gibi yorumlar yapmadın. Çoğu yorumunda bunu görebiliyorum.
Sadece Kalbim Ege'de Kaldı gibi güzel bir yapımın düşüş yaşayıp, her yaz 50 kez işlenen bir konu ile yayına çıkan Çilek Kokusu'nun 7 reytinge çıkmasına anlam veremiyorum. Mesele bu.

Sadece Kalbim Ege'de Kaldı gibi güzel bir yapımın düşüş yaşayıp, her yaz 50 kez işlenen bir konu ile yayına çıkan Çilek Kokusu'nun 7 reytinge çıkmasına anlam veremiyorum. Mesele bu.
Kalbim Ege'de Kaldı da her yaz işlenen Ege dizilerinden ona bakılırsa. Hala yanlış yapmaya devam ediyorsun sevmeyebilirsin ama saygı duymayı da bileceksin.

Kalbim Ege'de Kaldı da her yaz işlenen Ege dizilerinden ona bakılırsa. Hala yanlış yapmaya devam ediyorsun sevmeyebilirsin ama saygı duymayı da bileceksin.
Ben izleyicileri aşağılamıyorum, sadece dizinin kendisini sevmediğimi ve klişe bulduğumu söylüyorum.

Ben izleyicileri aşağılamıyorum, sadece dizinin kendisini sevmediğimi ve klişe bulduğumu söylüyorum.
İzleyiciyi aşağılıyorsun demiyorum ben. Sadece beğenmesen de klişe bulsan da gereksiz, kalitesiz diye nitelendirmen yanlış. Bunu sadece Güneşin Kızları ve Çilek Kokusu için demiyorum. Genel olarak diyorum.

İzleyiciyi aşağılıyorsun demiyorum ben. Sadece beğenmesen de klişe bulsan da gereksiz, kalitesiz diye nitelendirmen yanlış. Bunu sadece Güneşin Kızları ve Çilek Kokusu için demiyorum. Genel olarak diyorum.
Başka diziler için diğer üyelerin neler söylediğini bilsen (ki biliyorsundur) benimki yanında hafif kalır.

Başka diziler için diğer üyelerin neler söylediğini bilsen (ki biliyorsundur) benimki yanında hafif kalır.
Ben her şeyi görüyorum gerektiğinde de eleştirimi yapmışımdır ama senin yorumun denk geldi işte. Yani Çilek Kokusu ve Güneşin Kızları'na gereksiz diyerek bu açıklamayı yaptım. Daha önce de buna benzer yorumlarını görmüştüm. O yüzden.

Çilek Kokusu güzel yükselmiş totalde tebrikler.

Kalbim Ege'de Kaldı'nın bu reytinglerle yeni sezonu görmesi zor görünüyor. Yaz sonunda final yapar muhtemelen.

Valla Çilek Kokusu da pek iyi dizi değil ama işte yakışıklı oglanlar güzel kızlar filan sasmamak lazım aldığı reytinge :)

Kalbim Ege de kaldı pek iyi dizi degil, yaz sezonuna çıkamaz :)

Çilek kokusu süper gitmis bölüm superdi :love1:

@Çiğdem- kekte konu kalmadi bence :
Basroldeki oğlan sonda karısını gercekten sevdiğini söyledi 😱
Dizi aslinda biraz daha yukselebilir ama iste olmuyor :)

Çilek kokusu süper gitmis bölüm superdi :love1:

@Çiğdem- kekte konu kalmadi bence :
Basroldeki oğlan sonda karısını gercekten sevdiğini söyledi 😱
Dizi aslinda biraz daha yukselebilir ama iste olmuyor :)
onu görmedim cnm ben şeliş tipini değiştirince diziyi bıraktım zaten kavadan abska birşey yok dizide köy havasınıda bozdular dizinin içine ettiler :F:F:F

Kalbim Ege'de Kaldı'nın reytingleri kış sezonuna göre kötü. Yani demek istediğim, kışa kadar dayanamayacaktır malesef. Evet, AB'de 1. olmuş. Ama bu, sadece boşluk olduğu için.

Ben Çilek Kokusu için yeni sezona çıkmaz diyordum ilk başta ama Total'deki 7 reytingi görünce devam edebilir, diyorum. Zaten Star'ın Çarşamba'sı boş artık. Umarım devam eder. :)

Kara Para Aşk'ın reytingler.. O ne ya? 2 reyting almış tüm gruplarda. Çok kötü.

Ben İlker'i ve Fatmagül'ü, Mali ve Tuğçe'den daha çok beğenmiştim. Ama milletimizin Mali'den bıkmadığı ortada. :T:

Kalbim Ege'de Kaldı'nın reytingleri kış sezonuna göre kötü. Yani demek istediğim, kışa kadar dayanamayacaktır malesef. Evet, AB'de 1. olmuş. Ama bu, sadece boşluk olduğu için.

Ben Çilek Kokusu için yeni sezona çıkmaz diyordum ilk başta ama Total'deki 7 reytingi görünce devam edebilir, diyorum. Zaten Star'ın Çarşamba'sı boş artık. Umarım devam eder. :)

Kara Para Aşk'ın reytingler.. O ne ya? 2 reyting almış tüm gruplarda. Çok kötü.

Ben İlker'i ve Fatmagül'ü, Mali ve Tuğçe'den daha çok beğenmiştim. Ama milletimizin Mali'den bıkmadığı ortada. :T:
mali candır 😉 çarkıfelek dedin mi akla ilk mali gelir :X

kalbin egede kaldı gocmus durumda))) artık çilek kokusunun ozetiyle yarışır hale gelmiş. )))aşkı parayla satın almak doğru değildim kaç kişiyle kavga etik ama dinletemedik. yaz sonu elveda denir artık.

çilek kokusu kiralık aşk daha önce yazdığım gibi kiraz mevsimininin tıpa tip aynısı
bu uç dizide başrol kız dizinin başrol erkeğinin arkadaşına aşıktır. ve dizinin başında başrol erkek(ilerde aşık olacağı) ile kavga eder tatsız şeyler yaşar sonra kız bizim başrol erkeğe asik olur.

bazıları diyecek kiraz mevsimini ovdun bunlari niye elestiriyon. kiraz mevsiminde aşırı tesadüfler ve zorlamalar asla olmadı(ilk yirmi bölüm) saçma hikâyeler yoktu bu iki dizi yazın ergenlerii kandırır ama yaz sonu düzenekleri kesin kalbim ege de kaldıya şimdiden geçmiş olsun)))
kesinlikle katılıyıorum kiraz mevsiminde bu kadar tesadüf yoktu , ve ben kiraz mevsiminde hiç yapmacılık sezmedim daha doğaldı :D

kesinlikle katılıyıorum kiraz mevsiminde bu kadar tesadüf yoktu , ve ben kiraz mevsiminde hiç yapmacılık sezmedim daha doğaldı :D
yazın dizi boşluğunda kiraz mevsimini kopyalamalari avantaj sağlıyor diğerlerinde bu yapı bile yok))) ama kışın çok zorlanır bu tesadüf yapiyla. yazın mutlu olsunlar

yazın dizi boşluğunda kiraz mevsimini kopyalamalari avantaj sağlıyor diğerlerinde bu yapı bile yok))) ama kışın çok zorlanır bu tesadüf yapiyla. yazın mutlu olsunlar
ben çile kokusu ile adı mutluluk zorlanacağı düşünüyorum hatta adı mutluluk ta konu zorlanmaya başladı. Kiraz mevsimi bile sezon boyunca düştü kalktı zorlandı, şimdi ki yaz diziler hiç yapamaz. :D

Kiralik aşkla kırılan yaz dizisi önyargımla diğer yaz-ask dizilerinede bir bakayım dedim. Çilek kokusunun İlk iki bölümünede baktim İzlediğim yerler beni sıktı sonunu getiremedim. Baş erkek karakter fazla gicikti. Kalbim egede kaldiya da merak edip baktım o daha da sıkıcı geldi. Kekin reytingi şaşırtmadı ama çileğinkine şaşırdım. Kesinlikle bu reytingi haketmiyor. Bence ilgi çekici değil. Kek kış sezonuna çıkamaz. Çilek çıksa bile anca bir sezon oynar.

Derler ki, güneş belirdikten sonra yıldızlara bakıp yön tayin edilmez.