Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,204
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
aynen öyle canımBenim için artık tüm şarkılarım iddialı ama eski bir şarkı olduğu için sonlara saklamak risk olur bu haftalarda kullanabilirim bu şarkıyı Hande'nin en Hande olduğu şarkılarıdır bunlar
Onun hem Hadise'si vardı hem Sertab'ı.Ayrıca Hayrettin foruma gelmeyecekmiş.Sertab Erener, @hayret bi şey değil miydi?
Anladım.Onun hem Hadise'si vardı hem Sertab'ı.Ayrıca Hayrettin foruma gelmeyecekmiş.
Eylül'de mi başlıyoruz?Yarışması Kesinleşen Şarkıcılar:
1.Sezon:
Kenan Doğulu - @Aserat
Katy Perry - @Harunnn60
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Barış Manço - @-potterhead-
Rihanna - @sokak sanati
Gülşen - @Billy Kane
Hadise
2.sezon:
Tarkan - @Maskeli Fedai
Yalın - @Bully
Sezen Aksu - @mrt-06
Mustafa Sandal - @Çiğdem-
Sertab Erener - @Mr.At
evet sertab evlendi 20 yaş küçük kendindenEylül'de mi başlıyoruz?
@Mr.At Sertab kendine genç oğlan almış diyolla. )
Cengiz gelecek hafta sunuculardan birini Nergis Öztürk yapar mısın? Demin Böyle Bitmesin'e rast geldim özlemişim.
Alabilir Sertab hanım'ın kendi tercihi, şuan güzel sesi ve şarkıları lazım bana özeli değil.Eylül'de mi başlıyoruz?
Cengiz gelecek hafta sunuculardan birini Nergis Öztürk yapar mısın? Demin Böyle Bitmesin'e rast geldim özlemişim.
Yaparım tabi kiEylül'de mi başlıyoruz?
severim ben bu şarkıyı yaa off off oylama yine zorlayacak yaBu haftaki şarkım, artık ağırlımızı koymanın vakti geldi, 2 haftadır elenmeme savaşı veriyorduk bu haftaki şarkım. :
@Çiğdem- @denizz19 @Bully @Ahmad @OzaN @GunesinOglu @ozgur2113 @dizi kolik @vadikızı @adımutlulukk @S.G.A.T. @Tzira @Harunnn60 @Mr.At @berkann @cookies @BesaleT @Aserat @HachiKo @Maskeli Fedai @Yiğitt
Birde magazincilere aylar önce yalan demiş yok öyle bir şey demiş gerçekten de sevgilerlermiş bak evlendiler.evet sertab evlendi 20 yaş küçük kendinden
Şimdiden rakibimi karalamaya başlıyım dedim. Ee birinciliği kolay elde etmedik biz.Alabilir Sertab hanım'ın kendi tercihi, şuan güzel sesi ve şarkıları lazım bana özeli değil.
Teşekkürler.Yaparım tabi ki
Eylül'de başlayacağız evet
Sezen ablamıza iyi atabiliriz iyi şarkılar gelirse. (sevdiğim parçalar olursa iyi vermem muhtemel)Birde magazincilere aylar önce yalan demiş yok öyle bir şey demiş gerçekten de sevgilerlermiş bak evlendiler.
Şimdiden rakibimi karalamaya başlıyım dedim. Ee birinciliği kolay elde etmedik biz.
Teşekkürler.
bu belkide ezbere bildiğim tek emre aydın şarkısıdır bu final şarkısı çok rahat olurdu cnm yaaa çeyrek önce kullanmıssınBu haftaki şarkım, artık ağırlımızı koymanın vakti geldi, 2 haftadır elenmeme savaşı veriyorduk bu haftaki şarkım. :
@Çiğdem- @denizz19 @Bully @Ahmad @OzaN @GunesinOglu @ozgur2113 @dizi kolik @vadikızı @adımutlulukk @S.G.A.T. @Tzira @Harunnn60 @Mr.At @berkann @cookies @BesaleT @Aserat @HachiKo @Maskeli Fedai @Yiğitt
3 tane daha çok daha iyi şarkı var onlar finale bunlar paylaştırılacakatı.bu belkide ezbere bildiğim tek emre aydın şarkısıdır bu final şarkısı çok rahat olurdu cnm yaaa çeyrek önce kullanmıssın