Hosbulduk.Hoşgeldin sefa getirdin
Bize kendini anlat![]()
Hosbulduk, tesekkur ederim.Hoşgeldin Mustafa. Umarım kısa sürede uyum sağlarsın forumumuza.![]()
Bende alper 17 yaşındayım trabzonda yaşıyorumHosbulduk.
Yasim 17, Bulgaristanda yasiyorum adim Mustafa. Uzun zamandir takip ediyorum ve artik uye olayim dedim.![]()
Şu anda forumda yok 😱hoşgeldin @Mustafa K aaa sende çoğu kişinin yaptığı gibi tanışma konusu açıp sonradan ortadan kaybolmazsın inş![]()
Hosbuldum. Yok ben burdayim artik 😉hoşgeldin @Mustafa K aaa sende çoğu kişinin yaptığı gibi tanışma konusu açıp sonradan ortadan kaybolmazsın inş![]()
Hosbuldum.Hoşgeldin aramıza, umarım kalıcı olursun.![]()
Hosbulduk, senin adin ne?Mustafa hoşgeldin foruma 😉
Hosbulduk. Hemde nasilHoş geldin, Bulgar kızları güzel mi?![]()
![]()
Hosbuldum, insallahHoşgeldin forumumuza, inşallah kalıcı olursun.![]()
Burdayim, burdayimBende alper 17 yaşındayım trabzonda yaşıyorum
Hoşgeldin tekrardan foruma bu aralar bir sürü kişi geldi ama büyük çoğunluğu gitti inşallah kalıcı olursun
İzlediğin diziler neler
Şu anda forumda yok 😱
Hosbuldum. Ismin nasil?Hoşgeldin Mustafa.![]()
Hosbulduk. Nickinin Gunesin Kizlariyla alakasi var gibi?Hoşgeldin![]()
Hosbuldum Deniz.Kalıcı olman dileğiyle hoşgeldin![]()
Aynen ilk nickim Cengo'ydu.Sonra diziye aşık oldum resmen.GunesinOglu yaptım.Hosbulduk. Nickinin Gunesin Kizlariyla alakasi var gibi?
Bende begeniyorum diziyi simdilik izledigim tek dizi. Bu arada adin Cengiz ozaman tanistigimiza memnun oldumAynen ilk nickim Cengo'ydu.Sonra diziye aşık oldum resmen.GunesinOglu yaptım.
Aynen sen beni çözdün resmen.Sana bir ara MusicSurvivor u anlatayım da özelden konuk jüri olursun haftayaBende begeniyorum diziyi simdilik izledigim tek dizi. Bu arada adin Cengiz ozaman tanistigimiza memnun oldum![]()
Olur tabiAynen sen beni çözdün resmen.Sana bir ara MusicSurvivor u anlatayım da özelden konuk jüri olursun haftaya![]()