MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Ay sensin gıcık. :D Klip 2006 Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde yılın klibi ödülünü almış. :A

Özelden öyle demiyordun ama. :A

Teşekkür ederiz Çiğdem'cim her zamanki gibi şarkıdan anladığını gösterdin. :A
sen herkesin sesini duyma cnm bazılarına tıka kulaklarını:A:A:A

Bu gerçek düşüncen mi yoksa Ahmet Kaya olayının etkisi mi :F

Bu haftaki şarkımız son günlerin en çok dinlenen ve yaz günlerinin neşeli şarkılarından biri olan Alt Dudak olacak.

@Ahmad @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem- @Bully @OzaN @EFE UYSAL @dizi kolik @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Aserat @Maskeli Fedai @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @S.G.A.T. @Mr.At @adımutlulukk

Umarım beğenirsiniz düşünceleri bekliyorum :)
Beğendim. :)

Bu haftaki şarkımız son günlerin en çok dinlenen ve yaz günlerinin neşeli şarkılarından biri olan Alt Dudak olacak.

@Ahmad @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem- @Bully @OzaN @EFE UYSAL @dizi kolik @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Aserat @Maskeli Fedai @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @S.G.A.T. @Mr.At @adımutlulukk

güzel şarkı cnm iki sapık birbirinizi bulmuşsunuz tencere kapak:F

Keşke jüri de olmasaydın diyeceğin günler yakın Deniz.

Beğenmene sevindim kardeşim ben isminden dolayı hep ön yargılı olduğum bir şarkıydı ama radyoda duyduğum zaman hiç kapatamıyorum :D
Geçen yaz çok rastlardım ben de radyolarda haliyle sıktı sonradan ama güzel şarkı inşallah forumdan iyi dönüşler alırsın. :)

Ben zaten onu en baştan diyorum seni neden aldılar jüriye diye. :)

İlk 3'ünde yer alır mıyım canım :A
kıraçın elenmesiyle rahatladınız diyecektim çünkü hep ilk 3ümde oluyordu ama bu hafta göksele ah nerede vah nerede parçasını önerdik 3 parçadan hangisini seceyim dedi ah neredeyi seçersen tam puanıma yakın olursun dedim onu seçerse ilk 3ümde kesin yer alır yani buda demek oluyorki bully efe yada sen üçünüzden biriniz dışarıda kalıcak görünüyor bakalım hanginiz olur ama dışarıda kalanda ilk 4ümde yer alabilir serdarla handeyi bliyorumda birde emre aydına bir göz atalım parçayı açıklayınca bakalım hanginiz dışarıda kalır :A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy