MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

GunesinOglu

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
22,465
Puanı
860
Ve 8. hafta ile yine beraberiz.Bakalım bu hafta kim elenecek?

Sıralama:

DereceŞarkıcıYarışmacı
17Hüseyin KağıtYiğitt
16Cem KaracaBuraK
15Funda Ararvadikızı
14Toygar IşıklıBilly Kane
13Wiz Khalifabatuhankaralar
12Berkayadımutlulukk
11KayahanSGAT
10Kıraçxemrexxx
Final için alınan puanlar :
ŞarkıcıAldığı Puan
Hande Yener8
Göksel7
Emre Aydın6
Seksendört5
Serdar Ortaç5
Gülben Ergen3
Burcu Güneş2
Not : Atiye,Taylor Swift hariç herkes final puanı almıştır.

Sunucular:

Bu haftanın sunucuları Su Olgaç,Beste Kökdemir ve Su Kutlu oluyor.

karag%C3%BCl%2Bdeniz.PNG

not-defteri-selin.jpg

1064241_620x410.jpg

OYLAMA :

Yarışmacılar :
YarışmacıŞarkıcı
AhmadGöksel
sokak sanatiTaylor Swift
ozgur2113Seksendört
EFE UYSALEmre Aydın
Çiğdem-Burcu Güneş
OzaNAtiye
BullySerdar Ortaç
dizi kolikGülben Ergen
denizz19Hande Yener

Jüriler :
Jüriler
Nisa
Tzira
HachiKo
berkann
cookies
Harunnn60
Maskeli Fedai
Aserat
BesaleT
vadikızı
Yiğitt
SGAT
Mr.At
adımutlulukk
Not:2 tane konuk jüri gelecektir.
Not:Son şarkı yollama tarihi 06.07.2015 saat 16.00'dır.
Not:Şarkısını geç yollayan üye -5 ile başlayacaktır.

Herkese başarılar :)

Son düzenleme:
dengeli bir yarışma oluyor 1. ve 2. sezonda bu haftalara gelindiğinde final puanları çok olan 2-3 ağır kişi ön pilana çıkıyordu ve fark baya yüksek oluyordu ama 3.sezon dengeliyiz arada öyle fark yok en önemlisi 8.haftada olmamıza rağmen ağır diyebiliceğimiz bir favori henüz yok 1. sezona bu dönemlerde sıla 2.sezonda sezen ve yalın baya ağırlığını koymuştu ama 3.sezon bu sezon henüz ağırlığını koyan birisi pek olmadı buda herkesin 1-2 kişi hariç final puanları almasından kaynaklanıyor her hafta çeşitli kişiler ilk 3 oluyor hep 1-2 şarkıcı üzerinden gitmiyor dengeli ve 1-2 kişi hariç herkesin şansının eşit olduğu bir sezon yaşıyoruz bu hafta içinde herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:

dengeli bir yarışma oluyor 1. ve 2. sezonda bu haftalara gelindiğinde final puanları çok olan 2-3 ağır kişi ön pilana çıkıyordu ve fark baya yüksek oluyordu ama 3.sezon dengeliyiz arada öyle fark yok en önemlisi 8.haftada olmamıza rağmen ağır diyebiliceğimiz bir favori henüz yok 1. sezona bu dönemlerde sıla 2.sezonda sezen ve yalın baya ağırlığını koymuştu ama 3.sezon bu sezon henüz ağırlığını koyan birisi pek olmadı buda herkesin 1-2 kişi hariç final puanları almasından kaynaklanıyor her hafta çeşitli kişiler ilk 3 oluyor hep 1-2 şarkıcı üzerinden gitmiyor dengeli ve 1-2 kişi hariç herkesin şansının eşit olduğu bir sezon yaşıyoruz bu hafta içinde herkese başarılar :bhr::bhr::bhr:
Haklısın, normal bir sezon böyleyse allstarı düşünmek zor

Bu hafta için baya iddialı gelmek istiyorum ama şarkılarda kararsız kaldım. :F Başarılar herkese. :)

Bu hafta benim için şarkı seçiminde en zorlandığım hafta. Şu ana kadar gönderdiğim ve bu haftadan sonra gönderecğim tüm şarkıların listesini yaptım. Ama bu hafta boşta kaldı, elimde bu boşluğu dolduracak şarkı çok ve onlardan birisini seçip diğerleini atmam lazım. Final puanı falan önemli değil en azından haftayı atlatmak istiyorum şimdilik. Elimdeki boşta kalan şarkılardan 3'ünü seçtim sizce hangisi en azından haftayı atlatmaya yeter?

"Gidemiyorum" , "Unutdun Mu Sahi?" , "Ah Nerede Vah Nerede(Göksel coveri)"

@ozgur2113 @GunesinOglu @adımutlulukk @Mr.At @Yiğitt @Harunnn60 @berkann @ozgur2113 @denizz19 @Bully @dizi kolik @sokak sanati @OzaN

Bu hafta benim için şarkı seçiminde en zorlandığım hafta. Şu ana kadar gönderdiğim ve bu haftadan sonra gönderecğim tüm şarkıların listesini yaptım. Ama bu hafta boşta kaldı, elimde bu boşluğu dolduracak şarkı çok ve onlardan birisini seçip diğerleini atmam lazım. Final puanı falan önemli değil en azından haftayı atlatmak istiyorum şimdilik. Elimdeki boşta kalan şarkılardan 3'ünü seçtim sizce hangisi en azından haftayı atlatmaya yeter?

@ozgur2113 @GunesinOglu @adımutlulukk @Mr.At @Yiğitt @Harunnn60 @berkann @ozgur2113 @denizz19 @Bully @dizi kolik @sokak sanati @OzaN
Bence Gidemiyorum'u kullan. Ben severim. :A

İlk iki şarkıyı hatırlamıyorum, Ah Nerede Vah Nerede tanınmış bir şarkı eğer rakipler çok güçlü olmazsa haftayı atlatmana yardımcı olabilir. :)

ah nerede vah nerede tam puan alır benden ne haftayı atlatması zirvelik parça diğer şarkılara bakmam bile :F:F:F

Geçen hafta kılpayı kaçan final puanı sonrası tempomuzu hiç düşürmüyoruz ve bu sefer puanı da istiyoruz. :):)

Şarkımız Atiye'nin son dönemde önemli hitlerinden biri olan, En Favori Şarkı 2013'te çeyrek final başarısı gösteren: "Ya Habibi".

@Ahmad @sokak sanati @ozgur2113 @EFE UYSAL @Çiğdem- @OzaN @Bully @dizi kolik @denizz19 @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @SGAT @Mr.At @adımutlulukk
Sonunda dediğim şarkıyı seçtin. Müthiş ötesi bir seçim benim için. :D

etikette yokum ama bende ah nerede vah neredeye yüksek puan veririm:D

GülşenRihanna
HadiseDemet Akalın
Şebnem FerahTeoman
Katy PerryBengü
Barış MançoNil Karaibrahimgil
SılaMurat Dalkılıç
Hande YenerAtiye
YalınGöksel
Sezen AksuEmre Aydın
Mustafa Ceceli Sertap Erener

Kimlerin kimle yarıştığını bilmiyorum, bu benim fikrim her yarışmacı ile rekabet zaten olacaktır.Bu isimlerin olmasını isterdim :)

Geçen hafta kılpayı kaçan final puanı sonrası tempomuzu hiç düşürmüyoruz ve bu sefer puanı da istiyoruz. :):)

Şarkımız Atiye'nin son dönemde önemli hitlerinden biri olan, En Favori Şarkı 2013'te çeyrek final başarısı gösteren: "Ya Habibi".

@Ahmad @sokak sanati @ozgur2113 @EFE UYSAL @Çiğdem- @OzaN @Bully @dizi kolik @denizz19 @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @SGAT @Mr.At @adımutlulukk
Benden iyi bir şey gelmez gibi. Atiye sevmiyorum galiba ama güzel kadın. :A

GülşenRihanna
HadiseDemet Akalın
Şebnem FerahTeoman
Katy PerryBengü
Barış MançoNil Karaibrahimgil
SılaMurat Dalkılıç
Hande YenerAtiye
YalınGöksel
Sezen AksuEmre Aydın
Mustafa CeceliSertap Erener
Kimlerin kimle yarıştığını bilmiyorum, bu benim fikrim her yarışmacı ile rekabet zaten olacaktır.Bu isimlerin olmasını isterdim :)
bengü ile ben yarışmıştım 10.haftaya kadar 11 de elendim
inşallah all starda olurum bilmiyorum @GunesinOglu ne düşünüyor:D

Kusura bakma, unutmuşum. :D

Şu ana kadar yorumlar "Ah Nerede Vah Nerede"den yana. Onu kullanırım heralde. :D
Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. :X
önemli değil ya ne demek:D

Kusura bakma, unutmuşum. :D

Şu ana kadar yorumlar "Ah Nerede Vah Nerede"den yana. Onu kullanırım heralde. :D
Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. :X
gökselle başarılı olmak istiyorsan ilk 3 hafta gibi tanınmış şarkılarla şansını devam ettirmelisin cnm ilk 3 hafta final puanları aldın çünkü herkes tarafından bilinmiş tanınmış şarkıalrdı ama galiba son 4 haftadır final puanı alamıyorsun çünkü bilmediğimiz göksel şarkıları pek bizi çekmiyor göksel kaliteli bir isim ama çok tanınmıs herkes tarafından bilinmiş birisi değil pek oyüzden daha bilindik parçalar corverler falanla ilk 3 hafta daha başarılıydın ama son 4 haftadır durdu çünkü çok yaygın olmayan parçaları pek ilgi görmedi diğer 2 düşündüğün parçada bu hafta yine ilgi görmez yanı tekrar final puanı istiyorsan yine herkes tarafından bilinen yaygın bir parça olan ah nerede ile katılman doğru olur final puanınada bence aday olur tabi alır almaz bilemem ama şansı yüksek olur bence 🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy